Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maximalista

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
És még mindig van lejjebb parkolási fronton. Péter munka közben kapott lencsevégre közterület-felügyelőket, ami jó. Ami már sokkal kevésbé jó, hogy autójukat tilosban hagyták, de nem csak itt szegtek törvényt, hisz valahogy leesett a hivatali autóról az első rendszám is, ami…..
Mint tudjuk, sehol nem fogadnak el reklamációt a pénztártól való távozás után. Főleg nem blokk vagy valamiféle bizonyíték nélkül. A "nagy testvér" úgy tűnik ezúttal jó szolgálatot tett Tamásnak és ha hasonló helyzetbe kerültök, ne feledjétek levélírónk…..
Nem újdonság ebben a világban, hogy még az utolsó fillérjeinket is ki akarják húzni a zsebünkből. Áremelésekkel, ilyen-olyan adókkal, mindenféle fondorlatos szabályokkal. Mindenki kihasználja a kínálkozó lehetőségeket és úgy tűnik nem számít, hogy ez más kárára…..