Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alumi

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alumi Megnéztem "Azt" 2019.09.23 10:13:00
Nem tudom, hogy "annak", hogy lehetett ilyen mindenfajta kreativitást nélkülöző címet adni, vagyis pontosabban nevet, hiszen Az az. De a kezdetleges viszolygásom ellenére elgondolkodtam azon, miért is ne szállhatnék fel én is a hype vonatra, miért ne szárnyalhatnék én is a horrorvilág borús…..
Alumi Édesburgonyás Pite 2019.09.19 14:31:52
Találtam a netet böngészve egy oldalt, ahol listázzák az amerikai államoknak a "state dessertjeit". Ami elsőre meglepett, hogy tulajdonképpen a felsorolás kilencven százalékát különböző piték teszik ki, de annak minden változata felbukkan: barackos, almás, áfonyás, mézes, sütőtökös, körtés,…..
Alumi 2019.09.21 17:51:07
@SzinkronTájmi: Eléggé jól sikerült... a recept alapján. Az már más kérdés, hogy szerintem ízlés kérdése, hogy kinek jön be és kinek nem ez a süti. Mármint itt most tényleg 50-50 %. Ízre nagyon hasonlít a sütőtökre, amit én kifejezetten szeretek, de csomóan rosszul lesznek tőle. A krém kellemes, a tészta omlós. Úgy fogalmaznám meg, hogy ez nem az a kategóriai, amit érdemes vendégvárónak csinálni, mert nem biztos, hogy osztatlan sikert aratna. De ha valami extrémre vágysz, akkor eléggé ütős. Főleg, hogy van egy elég őszies beütése a fahéj + szerecsendió kombónak köszönhetően.