Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EaudeCologne

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemmaratonman Májusra várva 2019.12.05 14:20:55
Nem tudok erről - még mindig nem merem leírni, hogy róla - nem férfiként írni. Megítélni sem tudom, hogy mennyi az, amit látok, érzek a küzdelemből, várásból, hány méter az a maratonból, ultrából, amit végigkísérek, végigülök a várótermekben, odabent, a második széken, a hokedlin az ultrahang…..
Nem, nem. Ez most nem a milliószor széjjelrágott hogy-mossuk-a-futócuccot csont, mert annak már mindannyian jól ismerjük a két végét, hogy valaki nem mossa, csak szárítja, a másik felesége meg ecettel csírátlanítja. Nem, ez egy olyan kérdés, ami évek óta rág téged is belülről, mert legkésőbb,…..
EaudeCologne 2019.09.24 17:48:46
@Kilfish: Abszolut osztom az utolso hozzaszolasod. Tul regota nem sportolok, de nekem oriasi segitseg volt a szivem miatt nem kinyirni magam az elejetol kezdve. Szoval akar hobbi szinten is kellhet az az ora es a plusz szenzorok, hogy azokra tamaszkodva az ember elkerulhessen egy komolyabb serulest.
Lekopogom, de eddig egyetlen egy problemam nem volt se uszasbol, se futasbol se bringazasbol eredoen.

(nalam a kompresszios sal a nyakam resze. alapbol nem kapok levegot)
EaudeCologne 2019.09.24 19:52:58
@téglánakgyors: akkor az en oram volt a legolcsobb, az csak 3 szamjegyu volt :D
es hogy ne legyen teljesen off, ma is ki lett mosva a sapkam :)
EaudeCologne 2019.09.24 20:48:41
@téglánakgyors: en kerek elnezest. :) csendben jegyzem meg, hogy a sapi cca 20 eves, a magyar ipar ekes termeke. matyohimzeses, egyes pontjain halasi csipkebetettel, a markajelzes is ekirassal van rajta, hogy meg magyarabbnak tunjon a kacaganygombos meretallitoja, amin az arpadsavos szinek is feltunnek. ezzel hirdetve a kornyeken, hogy nalamnal nagyobb magyar nem futkos kozel e videken. :)