Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dydee

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking News: Göncz Kinga él, mozog, dolgozik! Mivel úgy érezte, nem sok tennivalója akadt, mert a környező országokban a magyarok helyzete csodálatos, mesébe illően jobbra fordult, Szlovákiában Slota minden hétvégén halászlét főz Bugár Bélával, Romániában az autónómia…..
Vastagbőr Mégis lapos a Föld 2008.08.25 11:59:00
Az emberek számos dolgot elfogadnak gondolkodás nélkül, nem is kérdőjeleznek meg semmit, állítja John Davis, a BBC által megszólaltatott kanadai mérnök, aki szerint bolygónk lapos, vízszintes irányban a végtelenbe nyúlik, mélysége pedig legalább kilencezer kilométer. Másképpen…..
dydee 2008.08.25 13:55:35
Vastagbőr Az akarat dicsősége 2008.08.23 16:00:00
Soha nem szabad feladni. Soha. Legyen bármilyen szar az élet. Legyen csak egy karunk: Vagy csak egy lábunk: A lehetetlen nem létezik. Legyen elég erő és kitartás. És meg tudod csinálni.....
Az van srácok, hogy mire megírtam ezt a postot rájöttem, hogy kiba nagy tirpákság volt részemről meghirdetni a "játékot", hisz kegyelet is van a világon. Így rögtön le is közlöm a "megfejtést" és ezúton kérek elnézést mindenkitől kit megsértettem volna!…..
Sose fogjuk megfejteni a celebek amúgy tükörsima lelkivilágát, de azért kíváncsi lennék, hogy mi a jó abban, ha kitalálunk magunkról egy nem létező, nem ellenőrizhető  történetet, amit szépen lehoz minden bulvármagazin? Mit nyer ezzel az illető? Több pénze lesz? (miből?…..