Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bumbee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Bumbee 2010.10.08 21:33:03
@nand: Nagyon szívesen :) Örülök ,hogy segíthettünk!!
Bumbee 2010.10.10 19:39:24
@nand: szia,igen voltunk lent kalandos volt de lejutottunk és nagyon jó volt segíteni. Szerintem megyünk majd még ,mert nagyon kell nekik a segítség.
Bumbee 2010.10.10 19:43:05
Sziasztok!
Sikerült megjárnunk Ajkát minden gond nélkül. Reggel 9 felé kezdtünk a metroban egy nagyon hosszú listával a kezünkben. Két kocsival jártunk sorról-sorra és igyekeztünk minden olyan dolgot beszerezni amivel megkönnyíthetjük az emberek életét. Bevallom még soha ilyen nehéz vásárlásom nem volt és még ennyire nem fáradtam el a pénz költésben.
Púpoztuk a kocsikat rendesen szerintem a fél metro rajtunk röhögött ahogy közlekedtünk:)Én persze rohangáltam a sorok között ,hogy még ezt is meg azt is, de sajnos minden így sem fért bele. Zsoltinak csak annyit mondtam ,hogy 12-szer 750 stb..A végén már nagyon nem vittük túlzásba a kocsi tologatást ,mert nem lehetett, annyira nehéz volt, de megérte az erőfeszítés. Miután odavánszorogtunk egy pénztárhoz már sejtettem ,hogy röpke 1 óra és fizethetek :) de a pénztáros hölgy már nagyon rutinosan dobálgatta a dobozokat alig bírtuk követni. A fizetés persze nem maradhatott el, no de a nehezebb fele most következett,hogy hogyan is fogunk bepakolni . Hát azt a sakkozást amit mi játszottunk a kocsi csomagtartójában :)) toltuk ide-oda de a végén csak sikerült becsuknunk az ajtókat. Jelentem ,hogy minden forintot sikerült elköltenünk és visszagondolva nem volt nehéz:((!! Vettünk kicsinek -nagynak minden földi jót :)!
Kigurultunk a parkolóból lassan de biztosan elindultunk az egyik irányba amikor is hallottuk ,hogy baleset akkor ,mentünk a másik irányba ahol megint csak dugó volt :( sose érünk le... No de a végén fél 3 felé csak begurultunk a Sport u. 14 szám elé, ahol már szorgosan pakolgatták az önkéntesek az autókból érkező adományokat. Majd betolattunk mi is, nyílt a csomagtartó és megjelentek a mosolyok az arcokon :)). Hát igen ,amit mi 3 óra alatt hoztunk össze Ők azt 5 perc alatt pakolták ki a csomagtartóból. Még egyszer köszönöm mindenkinek aki rész vett ebben az örömszerzésben :) Nagyon jó érzés volt az ,hogy mi is segíthettünk. A sport csarnokba nem lehetett bemenni ,mert épp zajlott ugye a kitelepítés de a környék persze tele volt közvetítő autókkal és idegesen telefonálgató emberkékkel. Fáradtan de mégis nagyon jó érzéssel indultunk haza :) Jah és láttunk egy kínai vagy japán közvetítő csapatot is:) elég messzire elment a hírünk....