Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tora Hosegawa

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ági fel volt készülve a legrosszabbra, de a vége pozitív csalódás lett: a drágábban eladott termék miatt nem kellett se hisztizni, se fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni, minden úgy ment, ahogy az elvárható lenne: ellenőrzés, különbözet visszafizetése, mosoly. Kellemesen…..
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Tora Hosegawa 2008.07.14 15:09:40
Üdv néktek,

na akkor lássunk egy meleg hozzászólást is, merthogy ízig-vérig az vagyok, mintahogy az voltam mindig is.
Tamás a nevem, 23 éves vagyok. Meleg vagyok, és sok évig kutattam az után, miért vagyok az, és mi is vagyok valójban.

A jelenlegi helyzet szerint a homoszexualitás a férfi létből eredő genetikai, természetes eredetű módosulás.

Betegségnek azért nem nevezzük, mert a jelenséggel járó "mellékhatások" nem tényszerűen járnak vele, hanem a kötelező társadalmi elvárások miatt csapódnak a melegek életébe.
(így pl. sok meleg nem azért affektál, mert a génjei erre kötelezik, hanem mert a trsadalom így képzeli őt el, és ebbe a képbe kényszeríti őt bele.)
Amikor erre rájöttem, azonnal elmúlt az affektálásom, és mára állítólag elég szépen "férfializlódtam."

Másrészt azért nem betegség, mint pl. a rák, vagy az AIDS, mert az egészségre fizikailag roncsoló hatása nincs! És nem is kezelhető, mint a rák és az AIDS.
(harmadrészt a beteg szó sértő ránk nézve.)

A homoszexualitás az anya azon x kromoszómájának meghibsodásából ered, amely éppen a meleg fiúembrió megfogantatásának pillanatban tallható az anyuka szervezetében.

Tehát érintéssel, köhögéssel, de mégcsak dugással, a testnedvek cseréjévdel, tehát vérátömlesztéssel sem terjed!!!
Ugyanis nem nátha, nem lepra és nem HIV tipusú genetikai elváltozás!!! Itt gratulálok a "fertőzéssel terjed" hozzászólókhoz, akiknél a szőrös seggem két diplomával is okosabb.

2. Sosem szaporodunk osztódással, nem vagyunk óriás amőbák, Krisztus elött 5.000 évvel, a sumér városllamokban, az őskorban, a középkorban pontosan ennyi volt az arányunk, de akkor nem jrhattunk felvonulásokra, hanem feleséget kellett elvennünk, külömben megöltek volna minket.
A sötét középkor katolikus, kizárólag a monopolfrofit kizárólagos megragadására irányuló korában a vilguralkodó egyház nem üldöztette a melegeket, hanem a hatalom megőrzése miatt olyan értelmi szinten tartott minden embert, mint a csirkék. Márpedig a csirkék megölik azt a csirkét, akinek másmilyen a szine (falusi gyerek vagyok, szó szerint)!

Japánban, mint mindenhol, ahol a sötét középkor helyett a fejlődés, és a másik ember jobban történő elfogadása volt az elfogadott, a világ minden részén (szóismétlés:) elfogadottabb volt ez. Köszönöm!

Egyébként az embernek mindig gyűlölnie kell valakit, a japánok pl. elfogadnak minket, de több ezer éve utálják pl. a kinaiakat és pláne a koreaiakat. Csak ezt mostmár tagadják a diplomácia korában.

Köszönöm!

Tehát nem szaporodunk, és nem fertőzünk! Sajnos több dolog ide nem fér ki, kérdéseiteket a
tora.tokugawa@citromail.hu címre írhatjátok! Köszönöm! Tamás...