Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buzz

20 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oooo Jajj...Merthogy motorostalálkozón vannak :XÉn nekem nincsen motoromm... De akkoris szar ez a nap.AmNemsokára ide felkerülgetnek frankóbb élménybeszámolók, ugyanis már sipultak emberkék, hogy tartalmasabb dolgokat kellene idefirkantani.Hát így is lesz :)Csak kell várni annyit,…..
blog Válság, vagy mi a fene... 2008.11.20 22:39:00
Válság van, harsogja minden médium:a bankok mennek tönkre, az árak szöknek föl,éhínség lesz, égszakadás, földindulás, atomháború, földönkívüli invázió, ésatöbbi. Most félnem kéne a jövőtől? Ha válság lesz hát válság lesz.Se Isten de még Orbán elvárts se tudja…..
Szívet melengető gondolat.A föld nevű bolygón eddig eltöltött 18 évem alatt szép lányt találtam, de olyat aki csak rám várt olyat még egyet se.Közben lám még két nap vándortáborleírás.Folytatás belátható időn belül várható...
blog Türelem 2008.08.20 19:03:01
Vándortáborral eléggé elmaradtam, bár azóta tényleg nem történt semmi érdemleges. Úgy tűnik olvasótáborom a nullához közelít, mert senki sem döngeti az ajtót frissítést követelve.De most megyek Lengyelországba népszerűsíteni a magyar folkmuzsikát. És nem csupán…..
blog 7. nap ; vasárnap , Hazaút 2008.08.10 22:22:00
éjszakára lebontottuk a két kisebb sátrat amik amúgy is beáztak.A szintén beázott vikék által a nyakunkon hagyott sátorban voltak a cuccok, mi meg 10en 2db eredetileg 3 személyes sátorban aludtunk.Éjjeliőrséggel persze már nem bonyolítottuk az életet.Valószínüleg ennek…..
Reggelre megjött a rossz idő, így a már előző napra tervezett továbbindulás tovább tolódott.A nap nagy részét a ponyva alatt kuksolva töltöttük.Elmondható hogy az esős idő még az ersőben a legkedvezőbb(legalábbis a sűrű erdőben) mert nem folyamatosan esik, és lehet tudni…..
blog 5.nap,péntek, Bakonybél III. 2008.08.08 17:13:00
S ím a történet folytatódik.Előző napban javítanám, hogy nem csilisbab, hanem sülthús meg kukoricás-borsós rízs volt. A meggondolatlanúl megvett 4kiló hús alig felét tudtuk átsütni,és ez is fél napba került.A maradék,már félig megromlott húst kitettük a vadaknak.…..
reggel megint igen kései kelés.(megtehettük végre)A délelőtt további része tűzgyújtogatással, a számháború tervezésével, és amúgy semmittevéssel telt.Kaja persze még csak a messzeségben.3 óra körül elkezdődött végre a számháború.Már előzetes tapasztalatok alapján…..
Végre valamelyest ki tudtuk magunkat aludni. Bár az eredeti kelés 5re volt tervezve, az utolsó őrség elaludt, nem ébresztett, és végülis csak 8 körül kezdtünk ébredezni. Így reggel nem volt a csapat hatásfoka a legjobb, ezért két egész óra kellett a táborbontáshoz, és útnak…..
Hajnali négykor keltünk.Éppenhogycsak pirkadt. Miután visszaállítottuk szállásunkat eredeti állípotába, úgy 5 óra tájban elindultunk Jásd felé. Amúgy ekkor már fél napos csúszásban voltunk.A két falu közötti amúgy is izgalmas terepet egészen extrémmé változtatta az…..
A buszpályaudvaron gyülekeztünk. Mire én is befutottam már voltak néhányan. Nemsokára megjött Tomi az élelmiszerekkel, amiket szét kellett osztani amúgy se könnyű csomagjaink között. Csak példaképp 24tekercs wcpapír (mondván hogy az úgy olcsóbb volt), megszámlálhatatlan…..
blog Üdvözlet a vaddisznóknak! 2008.08.03 22:31:00
Most kivételesen egy egész hétre eltűnök itthonról.(Nemmintha bárki is hiányolna.)Várnak minket a csodálatos bakony vadregényes tájai, és vadai. Utóbbiakkal remélem nem kerülünk közelebbi kapcsolatba.Igaz a betervezett 10 nap helyett csak 6napot maradunk a Carmina Burana miatt,…..
blog Kaptunk is meg nem is... 2008.08.01 00:20:00
Győztünk is meg nem is...Ma újult erővel vágtunk bele a szervezésbe.Egyrészt végre megkérdeztem személyesen Imrebát a dolgoról.Kellemes meglepetés ért, pontosan úgy föl van háborodva és átlátja a dolgot mint mi, de ő sem tud semmit tenni ellene.Mikor megemlítettem a bojkottos…..
blog Nagy hír:mindenki bekaphatja. 2008.07.31 10:36:00
Egész jól kezdődőtt pedig.Mikor beértünk már voltak páran az öltözőben és nolám, ők is pont erről vitatkoztak.Konkrétan arról hogy megfelelő céget még egyik se talált meg hogy ez abszurdum.Kifejtettem nekik a nézeteimet, egyetértettek.Végül lettünk 17en akik vállalták…..
Frissítést kér a nép? most adunk neki!A színház faszságai második felvonás. Már írtam a színház geciségeiről és visszaéléseiről.Most ezekhez jön egy kiegészítés. Ugyebár a székesfehérvári VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZról van szó (ezúttal kifejezetten szeretném hogy dobjon ki…..
blog Lázadjunk! 2008.07.30 12:30:00
Ugyan a pontos harci helyzetről csak délutánra fogunk képet kapni, néhány dolgot már tudunk.Valószínüleg nem én vagyok a hülye, mert csak msnen keresztül 4 sorstársunkat szerveztük be, és ők is eléggé föl vannak háborodva a dolog miatt.Vannak tamáskodók is:"...hát…..
blog Megint képek 2008.07.23 22:16:00
Közkívánatra (merthogy meglepő és érthetetlen módon vannak rendszeres látogatók) esmént frissítek. S lám új képek is valának: A képek szemcsésségét az ISO 100as elég durva film okozza(csak ez volt a boltban).Ide tartozik hogy hamarosan mentesülhetek a borsos előhívási…..
Ez a nap nagyon érdekesen indult. volt itt szomorúság, zöldségek, miegymás.A napom úgy indúlt, hogy a "deszkámat" eladtam. Ebből ki tudtam fizetni régi tartozásomat.persze találkoztam Lillával, de csak pár percre, és mit mondjak. Szőrnyű volt látni ilyen szétzuhantan.…..
Nos igen.Hogy kapjon a blog egy kis ócsárolgatós rendszerdöntögetős fílinget(lásd republicator blog vagy hasonlók) beszéljünk most a színházzal kapcsolatos tapasztalataimról.Okuljék ezúton az eljövendő statiszta- és kóristanemzedék.Szóval a fehérvári színház (nem nevezem…..
buzz 2008.07.18 11:54:37
blog A városban 2008.07.16 22:14:00
Színt víve a hét eddigi mikroprocesszorgőzös bambulásába,Bementünk Szabi pajtással a városba.Egyrészt beadtam az új tekercs filmet a Rossmannba( ajánlom hogy gyorsan dolgozzanak mert van néhány nagyon várt kép),aztán Géza vezér szorulástól kínlódó tekintetétől kísérve…..
blog történelmi pillanat 2008.07.14 17:23:00
És igen! Történelmi pillanatnak vagyunk tanúi, elkezdtem én is netnaplót írni. Úgy tűnik a számítógéppel édeskettesben eltöltött forró nyári napok kikezdték a józan ítélőképességemet, hogy már ilyesmire is képes vagyok.na sebaj. Ne várjatok kalandos,orgiákról szóló…..
blog Fényképek 2008.07.15 15:28:00
Jobb híján (csak hogy azért frissüljön mégis a blog) fölteszem néhány fótós próbálkozásomat -amelyeket nincs pofám (kreditem) fotozz.hu-ra fölrakni-egyuttal rájövök hogyan kell képet berakni a postba.Mint látjátok a blog sablonján már sikeresen végrehajtottam néhány…..