Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemteszedle

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemteszedle! Még egy Skóciából 2009.03.16 10:01:00
Szia Kedves Viki!Nem tudom emlekezel e ram.nem sok esely van ra mert nem talalkoztunk sajna szemelyesen,de telefonon sokat beszeltunk nagyon sokat segitettel nekem amikor bajban voltam a szervezesnel.Kinn dolgozom Dornochban. A Viktor intezte az ugyemet Kaposvaron.Szoval koszonom a segitsegedet. Sok…..
Szia Vera Elnézést, hogy csak három hónappal a kijutásunk után írunk először, de eddig nem sok alkalmunk volt. A ti irodátok segítségével jutottunk ki a párom és én Skóciába dolgozni. Kértétek, hogy ha tudunk írjunk ezt-azt a kinti életről. Nos mi voltunk azok akik autóval…..
Nemteszedle! Butlins, Minehead 2009.01.27 15:47:00
 Szia Viki! Hazajöttem Butlinsból, nagyon jó élményeim voltak és egész jó pénzt kerestem, úgyhogy megérte megpróbálni. :) Szerencsés voltam, mert kaptam egy csomó kreatív dekorációs munkát plusszban, az összes étterem ablakát karácsoniyra kellet festeni. :) Most egy…..
Nemteszedle! Boldog karácsonyt! 2008.12.22 13:30:00
Minden kedves Olvasónknak és Ügyfelünknek boldog ünnepeket és jó pihenést kívánunk!  Workline Agency Kft...
Nemteszedle! Banbury 2008.12.15 10:57:00
Helló! Először is bocsi, hogy csak most írok, de most jött csak össze. Nagyon jól érzem magam itt kint Banburyben. Örülök hogy nem visszakoztam, és bele mertem vágni ebbe az utazásba. November  8.-án kiértem reggel 9 órára a lutoni reptérre, onnan egy 3 órás…..
Szia Andika! Már lassan tíz hónapja vagyok Cliveden-ben, ahová kiközvetítettél. Mint ahogy a hotel honlapját nézegettük még itthon, látványban valóban nincs hiány. A szálloda egy hatalmas birtokon terül el, ahol különböző stílusú kertek és szobrok találhatók. Az itt…..
A második egy idősgondozó hölgyé. Kicsit részletesebb és visszfogottabb stílusban: "Szia!A szallas, ami nekem van Sunburryben nagyon jo, a munka meg kemeny de szerintem ez tudhato. 2 szabad delutanos muszak van, illetve egy szabad nap.Nekem 53 ora korul jon ki egy heten a munkaora. A…..
Mostanában két visszajelzés is jött az általunk kijutott emberektől, ezeket nagy örömmel teszem közzé. Azért is, mert szinte kizárólag csak akkor keresnek minket, ha valami gondjuk akad.Az első egy bohém szállodai dolgozóé: "Helloo Viktor!Velem minden ok.Idetalaaltam…..
Annyira szeretnék valami pozitívat, valami bátorítót írni a munkaerőpiacról és az álláskeresésről, de nehezen megy. Minden portál tele van ezzel az agyoncsépelt észosztással, de tapasztalataim szerint nem segít. Feladja a cég a hirdetést, jelentkezik egy tök alap…..
Nemteszedle! Hétfő reggel 2008.09.29 08:31:00
Szép napos, őszi reggel. Bambán nézzük a forgalmat a buszból. Egyszercsak a szőke kipattan a kis női kocsijából, és előre megy a nagy fekete családi autóhoz. A családi autót vezető nő kinyitja a kocsi ajtaját, mögötte 2 gyerek. A szőke rettentő mód gesztikulál, fenyeget a…..
Mit is mondjak? Neeem jó az embernek visszamenni dolgozni a nyári szabadság után! (R. szerint pont emiatt hülyeség szabadságra menni, mert utána rossz visszajönni)Mer akkor biztos, hogy a nyakadba szakad minden. Megjegyzem, hogy egy rossz szavam se lehet, mert nem tornyosultak papír hegyek…..
A minap eszembe jutott az a régebbi híradás, amiben a magyar határátkelőket leterhelő nagymértékű átmenő fogalomról számoltak be. Ugyebár a nyugaton dolgozó, ott is külföldinek számító vendégmunkások megindultak haza, és emiatt kishazánk határátkelőinél igen nagy…..
Egy beszámoló elsőkézbőlCsak röviden a megtapasztalásaimról. Lassan már 2 éve, hogy nyakunkba vettük az életünket a Férjem, a kedves Kislányom és jómagam, s útrakeltünk a nagy ismeretlenbe, Angilába. Úgy vágtunk bele: jó kaland lesz, amellett, hogy még pénzt is keresünk.…..
Nemteszedle! Beköszönő 2008.07.14 15:11:00
Hát, belevágtunk.Első körben a címet magyaráznám... Kis hazánkban nem könnyű saját lábon állni, mert értsél ugye a könyveléshez, marketinghez, közgzdaságtanhoz, joghoz, web dizájnhoz VAGY legyen rengeteg pénzed és add ki a munkát szakembernek.Mi inkább az előzőekkel…..