Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seri60

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
seri60 2019.09.15 13:12:20
@anitám83: Ez nem igaz, azt kell mondjam,h fel kell mérni a piacot,és eldönteni az árat, (nem érzelmi szempontból) és ha jó az ár, 3 hónapon belül ugyanúgy el lehet adni, mint az ingatlanos, sőt jobban, (mert lehet,h az ingatlanos a saját listáján a megbeszélt áron csak a 20 dik helyen tartja számon,és nem is foglalkozik vele) A saját ingatlana pedig mindenkinek a saját érdeke. Ha jó az ár érték arány,hamarabb el lehet adni, mint ingatlanossal. Saját tapasztalat ) 3x Amúgy félelmetes dolog is, mert az ember a saját vagyonát viszi vásárra,és mint tudjuk sok buktató lehet benne, míg végig viszi. ( A nepper cég pedig jogosan nem parkoltatja az idők végezetéig az autót, mert rengeteg költsége van addig,és ha nem megy el, akkor meg ők fáznak rá. Ezért érdemes jó árat kitalálni, ami mindkét félnek elfogadható. De a szerződés ,szerződés.(mint minden üzlet kockázatos.
seri60 2019.09.15 12:58:22
@chili wili: A MEDICOVER-be kell menni!!! Vagy a Mammut-ba, stb van millió fizetős hely.Érdemes előtte utána érdeklődni, hogy hova érdemes menni,ha már ezért haza utazik az ember. Egyébként, nekem is vannak személyes tapasztalataim, és bizony ahol nekem MR-t csináltak, mind nagyon rendbe volt, pedig én is fizettem mindegyikért, és a keveset kereső Magyar állampolgárok közé tartozom.