Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brother Wolf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Dreher IPA 2020.04.07 13:18:27
Illat: divatos komló, vegyesgyümölcs Hab: puha, de viszonylag tartós Szín: óarany   Kijött végre a második hazai nagyüzemi IPA is, a Soproni Óvatos Duhaj után. Az alapvető különbség közöttük, hogy emez valamivel erősebb és  szűrt. A szűretlenség nálam hozzátartozik az IPA érzéshez, nem tudom…..
Huszonöt éve, amikor az Amicus-expressz este kilenckor indult a Nyugatiból és másnap hajnali 5 és 6 között érkezett a prágai főpályaudvarra, a hosszú út porát a restiben sebtében felhajtott 10-es csapolt világossal mostuk le, aztán nyakunkba vettük a várost. Nem ez volt a legjobb prágai sör, de…..
Oldboy vs. Oldboy A bűncselekmény: A dél-koreai nemzet talán legemlékezetesebb (azóta persze jelentkeztek egy Élősködőkkel), atomvillanásszerű remekművét ennyire rosszul és (itt ez a jelző hatványozottan igaz) ennyire feleslegesen feldolgozni maga az emberiség ellen elkövetett bűntett. Mindenki…..
sörfigyelő Miller borsodi dobozos 2018.12.25 14:08:18
Illat: pukis Hab: kemény, közepes lyukakkal Szín: arany  Ahhoz képest, hogy amerikai márka és emiatt semlegesen vízízűnek tippelném, tehát ehhez képest kifejezetten jó a komlózása és sűrűségre is normális, azaz a maláta is rendben van. Pedig már négyszer szűrték hidegen, ami nem olyan jó előjel,…..
A "legjobb filmek" vagy különböző műfajú filmes alkotások listái többnyire tízes felsorolások szoktak lenni, ám a mi blogunk ars poetikája az ötös számkörbe tartozik, ahogy erről bemutatkozásunkban írtunk, így jelentős rövidítéssel élve mi ezúttal a legjobb ötre fókuszáltunk! Persze ezzel saját…..
Brother Wolf 2020.07.11 14:20:16
sörfigyelő Oettinger Festbier 2019.09.11 12:25:00
Illat: malátás Hab: krémes, lágy Szín: arany  Várnám a telt, alaposan megérlelt fesztiválos ízt, de sehol. Ellenben egy kifinomult, szinte a kézműves sörök irányába mutató ízt ad. Szolidan zamatos, éppen hogy elegendően szénsavas. Szóval ez egy lágy, enyhén édes, visszafogott, viszont meglepően…..