Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sousuke Sagara

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
Sousuke Sagara 2008.07.14 15:49:20
»P.H.M.« · sikitoerdektelenseg.blog.hu 2008.07.14. 15:17:08
No prob, túlbeszéltük. én is sorry, hogy előhoztalak, csak igazából rövid hozzászólása zavar nagyon még mindig.

Fairy Girl 2008.07.14. 14:11:57
OFF
Köszönöm :)
ON

Reménytelen, hogy immár az x. olyan hozzászólást olvashatjuk, aki nem járt így és szerinte másképp van. Meg, hogy ő milyen ügyesen beszambázott másfél kiló krumplival a hóna alatt.

Akkor most hozzunk létre egy olyan spotot, ahol mindenki beír akinek a tecsóban a kislány a kasszánál jól adott vissza. (Azt meg le...juk, hogy ha volt egy akinek nem)

Komolyan már ez a homár sem olyan mint régen. Régen nem arról szólt, hogy aki fel meri vállalni a véleményét azt lehurrogják, hanem pl. kapott tanácsot, hogy mit tehet, vagy mit felesleges már megpróbálnia. Hála az égnek itt nem ilyen helyzetről van szó, de azért valljuk be, hogy a többség arról írt, hogy neki nem vették el a habos kakaóját, és ha szegény így járt, akkor biztos ő csinál valamit rosszul.

A szervezőkről és a hivatott ellenőrző szervekről is megvan a véleményem.

Sajnálom szegényt, aki meg kimegy, mert szeretné jól érezni magát (uram bocsá', a pénzéért) és úgy kezelik, mint egy bűnözőt aki csak randalírozni megy, és különben is konkrétan kapja be és örüljön, hogy hoztak neki toi-toi-t, meg zenészeket, meg gyrost.

Most akkor nem értem, nem a fesztiválozó a vendég? (vagy ez már kihalt szó?)