Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Zotya78

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
D. Zotya78 2019.09.13 07:40:13
A cikk irójához szólnék par szot...
Hasonlo cipőben jartam anno Én is, leirnam a tapasztalatomat. Felénk is jelen volt több szolgaltató is mikor a Digi vezetékei az oszlopra kerültek. Ez valoszinűleg Őnöknél is igy van. Beszelgettem a bekötes alkalmaval a szerelőkkel és nekem azt mondtak, hogy egy előzetes felmerés alapjan épitik ki a hálózatot kb 50% os lefedettséggel. Ez kb annyit jelent hogy ha egy utcában 10 ház van, de mindenhova be van kötve mondjuk a telekom akkor kb 5 fog atszerződni, tehat 5 végpontot építenek ki az utcára. Ha egy picit is utánnajárna az alkalmazott üvegszálas technológiának, akkor megértené, hogy ennek a rendszernek az htólagos felbővitése nem egyszerű és nem is olcsó mulatság. Hiába fog 25 panaszlevelet írni akkor sem tud a Digi Őn miatt több milliós beruházást elvégezni. Masrészről a "szerződés" amit az ügyfélszolgálatos hölggel megirtak a bekötés pillanatáig csak egy előszerződés, az a bekötés pillanatától valik csak ervényessé. A Digi nem egyetemes szolgáltató, tehát nem kötelessége mindenhol szolgáltatni, még ha az elérhető is lenne mondjuk a ház előtti oszlopon. Lehet mérgelődni írogatni, de amig a több milliós beruházás nem történik meg addig nem fog történni semmi. Itt is majdnem 1!!!évet kellett várni, míg az utcákon át nem forgattak minden vezetéket. Nekem megérte várni, megértettem a problémát mindenféle hisztis cikk irása nélkül is, hiszen nem vagyok fogyatékos.
Önnek is csak ezt tudom javasolni.
D. Zotya78 2019.09.13 22:11:34
@Brunze: ismerem a technologiát. Lehet, hogy minden oszlopon van digis doboz, de ha ugy épitették ki a hâlózatot mint felénk, akkor dobozonként csak 4db végpont van! Ettől többet nem tudnak bekötni. Lehet szálat átforgatni a dobozok között de utcaszinten a bekøthető dbszám nem fog változni. Ezt sajnos el kell fogadni, nincs mit tenni. Vagy türelmesen var az ember, vagy prüszkölve lehet akar masik szolgaltatóhoz menni.
D. Zotya78 2019.09.13 22:22:12
@Brunze: olvasgatom a hszedet es egy dolog van ami elkerülte a figyelmemet. Azt irtad hogy a Digi koaxon es optikan is szolgáltat... Ezen kivül van még az Invitel. Van masik szolgaltató is? Már csak azert kerdem, mert a Digi felvasarolta az invitelt. Ha nincs mas szolgaltaató a Digi es invitelen kivül akkor ott gubaanc lesz. Az NMH nem engedi, hogy egyedüli szolgaltató legyen valaki. Ez miatt mar kapott a Digi egy finom büntit az ev elején. Az is lehet, hogy ez miatt nem bővít, mert nem tudni mi lesz a Dorogi halozattal. Vagy az invitelt vagy a regi halozatat kell tovabbertekesitenie. (mintha valami ilyesmit olvastam volna) ez persze csak akkor van igy ha nincs 3. szolgaltato.