Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiwike

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal kanadai válogatottnak nem sok esélye volt a tökéletesen játszó orosz csapattal szemben. Az első harmadban még tartották magukat a tengerentúliak, de a menet végén Afinogenov megszerezte a vezetést. A második felvonásban előbb Dacjuk, majd Malkin volt eredményes, a…..
Történelmi győzelmet aratott a német válogatott az USA felett az A csoportos világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozóra 77 803 néző volt kíváncsi a helyszínen, ez rekord. A németek második harmadban megszerzett vezetését a harmadikban kiegyenlítették az amerikaiak,…..
Kiwike 2010.05.08 11:33:24
@Henry The Navigator: Az a szep a jegkorongban, hogy sosincsenek veletlenek...itt nem lehet csak ugy elkezdeni menetelni. A sportag egesz ideologiaja arrol szol, hogy nincsenek veletlenek. Nezd meg a palyoff felepiteset. Egy-egy meccset barki meg tud nyerni, de sorozatos jo szerepleshez, nem eleg a szerencse, vagy a vedekezö hoki taktika.

GO CANADA GO!!!
Kiwike 2010.05.08 16:16:38
@lbytesxk: Igen, es szerintem ezert fognak kiesni most, de ha netan tovabb is mennek semmikeppen nem nyernek kupat. Mint mondtam, nem lehet hosszu sorozatban csak erre epiteni. Meglatjuk:)
Rég volt arra példa, hogy három városban rendezzék a jégkorong-világbajnokságot, most Köln, Mannheim és Gelsenkirchen várja a világ legjobb csapatait. 16 nap alatt 56 meccs következik, ebből a Sport Tv 18-at közvetít élőben. Sokan mondják, az olimpia évében nem érdekes a vb, a…..
Ha a Forma-1 meg a szóviccek összetalálkoznak, abból általában szörnyű dolgok születnek (lásd legutóbb), de visszatérő ápoltunk Té Rolandinho képes még ezt is alulmúlni. Nekem a kép láttán instant csökkent nyolc fokot a testhőmérsékletem, de amikor megláttam a megoldást...…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Az Alekszej Cserepanov halála utáni vizsgálatok szerint a támadó évek óta súlyos beteg volt, jelentette be Vlagyimir Salajev, a KHL ügyvezető igazgatója. Az Avangard Omszk viszont közölte, a csatár minden orvosi vizsgálaton átment, semmi baja nem volt. Salajev nyilatkozata szerint a…..
Bár világranglista-helyezése alapján Bulgária volt a törökországi olimpiai selejtező esélyese, a végén a spanyolok örülhettek. Két napot késtünk, de most végre elmondjuk: Spanyolország még azt is megengedhette magának, hogy kikapjon Mexikótól.A mindent eldöntő utolsó…..
Amennyiben lemaradnak a New York Rangers Tampa Bay elleni prágai vendégjátékáról, és Stockholmba sem szeretnének elutazni az Ottawa Senators és a Pittsburgh Penguins kedvéért, egy lehetőségük akkor is adódik, hogy NHL-csapatot lássanak.Ehhez Bernbe kell utazni, ahol szeptember…..
A mintegy mellesleg nagybevásárlásba bonyolódott Szibir Novoszibirszknél blogunk válogatott mezes szavazásának sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, a szurkolókra bízzák annak eldöntését, milyen mezben lépjenek jégre játékosaik az első KHL-szezonban. A drukkerek öt lehetőség…..