Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masejtik

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
masejtik 2019.10.01 21:45:04
@Pillecukor:
Épp ezt akartam írni én is... végre nem seggrázás vagy izomdurrantás a feladat
masejtik 2019.10.01 21:53:44
@Pillecukor:
Érthetetlen valóban... pedig a csatakanca hosszúkás valaga nagyon elbűvölte elsőre... meseszép, meg disney... ilyeneket mondott.
Szerintem szimplán rájött, hogy ez a nő fölzabálná reggelire és még büfiznie sem kellene utána...
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
masejtik 2019.10.01 12:13:25
@hereverő heverő:
Tibit én sem írom le, sőt... csak ahhoz képest, hogy mekkora előnye volt az összes pacákkal szembe és Erik mekkora hátrányba került... most azért elég nagy a változás kontrasztja.
Jelenleg, Erik után még mindig Tibi az akivel szimpatizálni tudok, no meg persze TC.
A többi az ultra gáz... főleg a dzsigoló Állófarok biciklis futár és a bármixer vagy mi.
masejtik 2019.10.01 12:26:07
@Zb74:
Már bocsánat... szinte biztos, hogy a "játék" az irányított valamilyen szinten... lehet teljesen.
De én ezeket hülyének tartom ahhoz, hogy eljátszanak egy jelenetet... esetleg vázolták nekik az instrukciókat és improvizáljatok címszóval küldték őket a csatába. Az is lehet, hogy ezt a veszekedős jelenetet már vagy 5x eljátszották és mi a 6. verziót láttuk az adásban.
masejtik 2019.10.01 12:30:34
@hereverő heverő:
Azt én se tartottam gáznak, mert nyilván Helga benti próbálkozásaira utalt Izom...
Szerintem Tibin azt látják/látni, hogy igazán ő se tudja mit akar... olyan hidegnek tűnt minden egyes párjával, majd ő tudja és meg is mondja a frankót. Nem láttam egyszer sem igazán csillogni a szemét...és igen ez utóbbi ami igazán szembetűnő számomra.
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
masejtik 2019.09.29 23:14:13
@MeadowSoprano:
Pedig elég elterjedt titulus a hangsúlyos méretekkel és idomokkal rendelkező nőkre, akiket csak dugni akar mindenki... és hát ők is kb. erre teszik a hangsúlyt, még ha lapozgatásról is hablatyolnak... max. a két lába közt... ott lapozgathatnak, a salátástálba:-))
masejtik 2019.09.29 23:28:10
@Chuck Νorris:
Viszont nagyon egyik sem hiányzik a munkahelyéről... vagyis pótolhatók bármikor:-)))
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
masejtik 2019.09.27 09:54:53
@Robbie2008: Szerintem senkit nem zavar, ha nálad Alexa a befutó...:-))
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
masejtik 2019.09.25 22:23:45
@MeadowSoprano:
Ok, hogy Rajmi egy tuskó... de mit tudna mást tenni?... Ez volt a feladat, megoldották és logika is volt benne, valamint a kéréseket is figyelembe vették, ha tudták.
Az ember meg olyan, hogy ha nyeregbe érzi magát akkor magabiztossá is válik... 4 napja még ott téblábolt szerencsétlenkedett (már fogalmam sincs melyik nő körül...talán Nia... hogy gyere feküdjünk már le), most meg vibrál a lelkem :-))
masejtik 2019.09.25 22:44:18
@Cnere: Jó meglátás:-)))
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
masejtik 2019.09.25 08:18:01
@megvagyhadnagy:
Mondjuk egy olyanról... aki elképesztően dögös, van kisugárzása, intellektuálisan is ott van, és bitang módon letudná oltani ezeket paprikajancsikat.
-
Pl. amikor valamelyik tesztoszteron nyomulna és ott játszaná az agyát, a sittes szövegeivel, akkor csak annyit kérdezne..." aham... és mi a véleményed a dialektikus materializmusról?"
:-)))
masejtik 2019.09.25 10:54:26
@HaszLev:
Helga erényeit már többen leírták INNOVATION is jól összefoglalta és nálam is favorit, annak ellenére, hogy az elején elég okádék módon viselkedett azokkal a pasikkal akik nem jöttek.be neki, illetve azért hazudott is az első majmának (Ákos asszem).
Valóban nem jó az irány amit vett, de ez egy olyan játék ahol alkalmazkodni kell, különben felzabálnak a farkasok. Kicsit neki is bátorodott, leküzdötte a lámpalázat, elkezdett evickélni.
Jobban örültem volna, ha Tibivel a 24 órás párcserénél összeszűri a levet, mert a legerősebb páros lettek volna.
Két hibát vettem észre benne... egyrészt van benne egy jó adag beképzeltség, annak ellenére, hogy a csendesebb, visszahúzódó fajták közé tartozik. Illetve baromira nincs képben azzal, hogy egy pacákban milyen értékeket kellene keresnie. Patrik egy teljesen vállalható figura volt és mégis viszolygott tőle... most meg bejött ez a dzsigoló, aki röptiben tömi az ilyen Helga féléket és rögtön a lábai elé vetette magát....
Tényleg ez kell a nőknek??
masejtik 2019.09.25 11:32:58
@HaszLev: Tulajdonképp egyet kell értsek mindkét véleményeddel... ezek a nüansznyi látásmódok ahogy mi és a többi kommentelő is látja nem kardinális különbségek.
De egy biztos, hogy Helgát mindenki az egyik legérdekesebb (legértékesebb) személynek látjuk a bent lévők közül (és nem csak a segge miatt), ezért is foglalkoztatja a kommentelőket Helga sorsa.
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
masejtik 2019.09.16 22:40:26
@Regina Falange:
Ja, köszi.... G-G... megzavart
masejtik 2019.09.16 23:26:11
@ble_violet:
Korunk teljes kórképe látható ebben a sóban... A pasik teljesen el vannak korcsosodva, el vannak nőiesedve, hiába kigyúrtak és tele vannak tetkóval. Egyszerűen nem férfiak... csak pasik.
A nők meg keményebbek erősebb jelleműek, karakánabbak. Mondom ezt úgy, hogy férfi volnék.
Talán még Tibi úgy ahogy... ezért vannak rágerjedve muffok.
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..