Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brunze

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
Brunze 2019.09.13 10:18:01
@D. Zotya78: Ez egy lehetséges magyarázat lenne de Dorogon nem ez a helyzet.
Dorogon a Digi a koax kábel rendszerét a 2000-es évek elején az EMKTV felvásárlásával szerezte(ezt követően többször bővítették a csatorna kínálatot és a net sebességet is de az árakon nem, vagy csak keveset emeltek) akkoriban csak az Invitel volt az egyedüli konkurencia(borzasztó minőségben és árakon) ezért a város lakosai jó 75-80%-ban digi előfizetők mind a mai napig. Csak így hirtelen kb. egy tucat utcát tudnák felsorolni ahol mindenhol Digi-re vannak előfizetve valamilyen formában.

Ezért is érhetetlen amit a Digi művel itt Dorogon, egy 13000-es városban ahol a lakosság többsége mind előfizető már több mint egy évtizede.
A Diginek az volna az érdeke hogy:

1. Minél gyorsabban kész legyen az optikás rendszere hogy ne morzsolódjon le a hatalmas ügyfélkőr.

2. Minél hamarabb átszerződjenek az emberek hogy ne keljen párhuzamosan 2 rendszert fenntartani(koax és optika)

Ehelyett viszont az történik amit a cikkíró is leírt.
Ezért nem hiszem hogy itt az történik amit D. Zsotya78 leírt mert itt minden oszlopon ott a végpont(doboz) már 1,5 éve, sok helyen még azokon az oszlopokon is ahol mellet ház sincs.
Brunze 2019.09.15 10:17:00
@D. Zotya78: Az Invitel felvásárlásból is lehetett volna gubanc de azt ügyesen megoldották:
Nem vették meg az Invitelt 100%-ban hanem hagytak valamennyit belőle az eredeti tulajnak, aki újraszervezte azt Invitech-néven.
Később az Invitech visszavásárolta a Digitől azokat a hálózatokat ahol a Diginek problémája lett volna belőle.(köztük a Dorogi volt invitel hálózatott is)
Igy tehát gyakorlatilag minden maradt a régiben.