Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TravisTamas88

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat év London után sok mindent másként lát az ember, hazaárulózástól kezdve egészen addig, hogy mitől lesz magyar valaki. Travis legfontosabb üzenete talán mégsem ez, hanem az, hogy merj élni!..
TravisTamas88 2019.09.14 02:32:11
@BaitHrunner: Ezert irtam a vegen, h mindenki mas rajtkockarol indul az eletben. Sok million magyarnak bejott az otthonlet. Ez lenne a normalis.
De sajnos a 500.000 kint eloket is meg kell erteni, miert dontottunk a kijovetel miatt. Es itt most teljesen lenyegtelen, h Gyurcsany v Orban a hibas. De valami sajnos felresiklott es nem lehet tudni, mikor lesz verge ujra nyugalom. Teljesen ketteszakadt az orszag.
TravisTamas88 2019.09.14 02:53:08
@pametno: Nem azert fasisztazom, mert felrecsuszott a maganeletem, v nem kaptam munkat.
Fasiszta, mert
- Orbanek hisznek a magyarok felsobbrendusegeben
- Eleg szepen haladunk a totalitarius allama torteno egysegesitesben (es itt nem a 2/3-os tobbsegre gondolok elsosorban, hanem a kis oligarch csipet-csapatara: Meszaros, Tiborcz, Garancsi, stb)
- beszantottak a MTA, elvettek annak szuverenitasat
- az osszes iskolaban az altaluk kinevezett igazgatok fognak ulni
- ovek a tankonyvnyomas
- a media
- zenekarokat cenzuraznak (Pl. Miutan a Petofi is a kormany keze ala kerult, kivagtak Peterfy Boriekat nehany dalszoveguk miatt. De nem ok az egyetlenek.)
- "privatizaltak" a Balatont (2 ember kezeben az osszes strand, bezartak az utolso ingyenes, szabad strandot is. Vagyis reformaltak, oppardon.)
- Simicskat is tonkretette egy pillanat alatt, holott azelott o volt a kis udvoske Meszaros elott
- Lazar lerombolta a volt szeretett Kossuth Zsuzsanna Muszaki es Szakkozepiskolat (ami a 3. legjobb kozepsuli volt orszagosan) cask azert ,mert tuntettunk az ellen, h Dr. Rapcsak Andras Szakkozepiskola legyen. Szoval ledozeroltak a francba
- Mikor elvesztettek a polgarmesteri valasztasokat, ellehetlenitettek a varo mukodeset es atcsoportositotta az osszes penz masik varosba cask azert, mert nem tudjak elviselni, ha veszitenek
- Orban atirta az Alkotmanyt, a sajat embereit ultette a "fuggetlen" Legfelsobb Birosag szekeibe, sosem veszitenek pert.

sorolhatnam tovabb, de nincs ertelme.

Az emberek azert nem tesznek semmit, mert az ellenzek is leszerepelt joparszor. Igy legalabb azt latjak, novekszik a gazdasag, s meg lesznek vedve a tomeggyilkosoktol, afrikai kannibaloktol es terroristaktol, Sorostol.

Minden 6. gyerek kulfoldon szuletik. Ezek szerint eleg sok felresiklott eletu emberke elhagyta az orszagot, ami igazabol jo is, mert mar igy is egymillio alkoholista orszaga vagyunk, legalabb ezaltal is javithato a statisztika, ami ugyis nagyon jol megy a tekintetes urnak a Parlamentben
TravisTamas88 2019.09.14 03:09:17
@VT Man: Minden 6. gyerek kulfoldon szuletik. Az szerintem eleg aggaszto hosszutavon, hiszen az orszag "motorja" ment ki, a legaktivabbak.
Bar a legujabb teoriak szerint a szulok hibaja, ha a gyermekuk kulfoldre ment, hiszen nem neveltek kello hazaszereto ifjakat.
Kovar Laszlo szerint a gyermekvallalas kozugy. Arra kellene osztonozni az embereket, hogy legalabb az elso gyermek megszulethessen, nem csak 3-4 utan. Ezek a nok orokre kiesnek a munkaeropiacrol, a kutya nem fogja oket alkalmazni. a Gyerekek meg apa nelkul nonek majd fel.
Ez nem ballibsi maszlag, ez a zord valosag. Es pont a Magyar kormany az, aki fokozza a gyuloletet. E pedofiliahoz hasonlitja a melegseget, nepcsoportokat belyegez meg nehany szelsoseges fanatikus miatt.
Az agymosasrol meg eleg megnezni a videot, amikor az utca emberet tajekoztatjak, az Unio bevezeti az arab szamokat. A reakciok dobbenetesek. Nyilvan, csak azokat vagtak bele, akik onmagukbol kikelve velemenyt formalnak. A lenyeg, hogy mennyire mukodik a propaganda agymosasa.