Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XiRo

1 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ím végigjártam a bloggerek útját. Rájöttem, hogy amellett, hogy valakinek olvasnivalót tálaltam, egy csomó időt és energiát pazaroltam a szabadidőmből, és rá kellett ébrednem, hogy az internetes blogoknak semmi értelme. (Nem rég láttam egy reklámot, hogy még gyorsabban…..
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
XiRo 2009.04.19 21:29:00
Hali.

Keresztény vagyok, de akit érdekel, annak nem kell itt megállnia. Fáradtságom okából nem olvastam végig az előzményeket, csak két dolog szúrt szemet. Pénzre nem hajtok, csak tisztázásra.

Szóval amit a rövidben olvastam (a tömör részben): Az embernek lelke van. És ez biza nem agyi dolog. Nem tudok róla hogy meg lenne a helye a testben, egyszerűen csak hozzánk tartozik emberekhez.

A másik, hogy Isten azért nem egyenlő a Karakuttyoddal (továbbiaktban Kar.). Mégpedig, mert a Kar.-odhoz Te kerestél jelentés tartalmat. Ha létező dolgot kerestél, akkor van kar.-nak van értelme, ha nem nincs.
Ezzel szemben Istennél akár használhatnánk más szót is, tök mindegy lenne, mert akárhogy is neveznénk meg ugyan arra a dologra gondolnánk.. Sajnos még nem vagyok tisztába az Isten szó eredetével, de erősen gyanítom, hogy ez olyan szavakból, szóból alakult ki, ami a legjobban kifejezi őt, mint a szeretet, béke, jóság.

Továbbá, bár biztos nem én fogom megingatni a felépített világnézeted, énképed, és értékrendszereidet, az a sok keresztény ember nem véletlenül az. Ha annyira lehetetlen dolog lenne, akkor nem működne igaz? But it is still working...

Szóval az egésznek az alapja a feltétel nélküli szeretet, amit manapság nehéz megtanulni. Nekem is nehéz volt idáig eljutnom, és nehéz tovább menni. Lemondani a saját elképzeléseimről vágyaimról. - Ez őrültségnek hangzik, mert hát egy ma született báránynak ez a legfontosabb, és ezért képtelen lemondani a saját vágyairól, amely mindenki más kárára van. - És az a marha jó az egészben, ha képes vagy elengedni ezt a ragaszkodást saját magad élete felett, fogalmad sincs miért, de sokkal jobban fogod magad érezni, és jobbat kapsz, mint amit vársz.

Nem várom a halálom napját, mert szeretek keresztényként élni. Ez a legkirályabb kaland a világon. Nade itt be is fejezném a monológot. Örülök, hogy idetaláltam.
Szóval hol is kezdjem..A zenekar valamien oknál fogva valami Balatonszéplakfelsőn ünnepelte... nélkülem :DKicsikét rosszul esett, hogy ha már így "elvitték a bulit" nemjutottam eszükbe.Vikivel Sárkeresztes kis eldugott házacskája oldalánál sétállgattam, mikor jött az…..
unalmas élet Karácsony 2008.12.26 11:11:00
Mint pár cikkel lejjebb említettem, a karácsonyt itthon nem ünneplem, viszont ünneplem, csak nem itthon :DEgyértelműen eddíg ez volt a legszebb karácsony, amit valaha megéltem.Az egész onnan kezdődött, hogy ledaráltam közel 2kiló mákot :Daztán ez így ennyi.Itthon természetesen…..
unalmas élet Na mi lesz kedden? 2008.12.22 11:36:11
Vaószinüsíthető, hogy buliiii :)Egyrészt, mert elhívtam Vikit is, és jól fog esni, hogy énekelhetem a szerelmesebb számokat valakine :)Másrészt természetesen, már nagyon kattogtam egy igazán jó buliért. Egy koncert, ahol azokkal az emberekkel leszek, akiket szeretek.Persze kicsit…..
XiRo 2008.12.25 11:06:14
XiRo 2008.12.26 12:12:38
:D
unalmas élet Na végremár! 2008.12.20 13:29:32
A helyzet kezd stabilizálódni :))) éljen.Ennyire még nemsűrün voltam boldog, mint az utóbbi időszakban :)Van valaki, akire bízhatom magamat, és "megtanultam szeretni". :)))Zenekarral kezdünk végre helyreállni. Márk átvette a Szervezésest, ami egy nagyon jó ötlet, mert…..
:)))))))))))))))))))))))))Most odavagyok meg vissza de nagyon nagyon nagyon nagyon!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..
XiRo 2008.12.17 22:47:28
unalmas élet Kicsi a bors... 2008.12.03 13:28:01
És buta...Manapság ilyen lányokkal hoz össze a sors. Persze nem teljesen, csak úgy odalibbent melléjük.Aztán ugye mint mindíg később tudom meg, mi a helyzet.. Semmi gond.Lényeg, hogy ma frankón elaludtam első órán :SAztán kaptam játékokat a telefonomra :D és azzal szórakoztam,…..
XiRo 2008.12.04 17:22:31
unalmas élet Na azért... 2008.11.30 00:13:04
Szóval most jöttem meg próbáról, és sajnálatos módon, megintcsak olyan párszámos próba volt.Indokok vannak dögivel, de tény, hogy páran vesztettek a lelkesedésükből.Aztán vannak páran, akik magát a zenekart mocskolják ok nélkül.(akit érdekel, bővebben kifejtem neki)De én…..
unalmas élet Úgy gondoltam 2008.11.24 20:23:26
Mostanában eléggé ritkaság hogy fent vagyok emitt, és "jegyzetelek"Természetesen ez köszönhető a szankcióknak is amiket bevezettem.Nade egy értelmesebb téma:Közeleg a karácsony, a "szeretet ünnepe"Gondolkodtam, és arra jutottam, hogy idén én -bárkit…..
Szívet melengető gondolat.A föld nevű bolygón eddig eltöltött 18 évem alatt szép lányt találtam, de olyat aki csak rám várt olyat még egyet se.Közben lám még két nap vándortáborleírás.Folytatás belátható időn belül várható...
unalmas élet 2008 2008.11.10 18:29:29
Ez egy szép év...Vagy nem de nembaj.Most éppen bömböl a zene a fülemben(najó mikor nem)Már egy kicsikét régen írtam idefelé, de már gondolom senkisem nézi.Aztán kedves lecsúszott barátaim, csöppet fölkurták az agyamat, aztán erre persze teljes nyugodsággal válaszoltam…..
XiRo 2008.11.11 22:15:09
unalmas élet Gyufa a földön... 2008.10.31 14:41:17
Vannak bizony rajta. sokan................unatkozokMa kéne próbálni vagy nemtomelvileg lenne próba, de tegnap asszonták nemlesz, mert Gebe nincs :Sfasza... mostanában csak ilyen szar próbáink vannak (ha egyáltalán vannak)mindegy....
unalmas élet Keddes 2008.10.28 15:10:48
Szóval úgy volt hogy ma lesz próba. De egyik tag fáradt, és így mégsem esz :(((Fasza most itthon ülhetek egyedül a sötétbe be emózva :DNade ennyire nem szörnyű a helyzet, csak most rámszakadt egy csomó felesleges idő, amivel nem tudok így hírtelen mit kezdeni.Elkéne menni…..
unalmas élet Jórégen 2008.10.27 11:48:07
Volt az ide írás tőrténeteTehát megtörtént a Bőrgyárban a koncertünk, és naggyon jóóó lett!készült felvétel is róla, és bele is lehet hallgatni: http://www.myspace.com/mentesmaskeppAztán a mai nap folyamán megyünk el a stúdiós emberhez, beszéllgetésre, vagy mittomén mire,…..
unalmas élet maradhat minden 2008.10.20 20:06:17
Ugyanúgy mint régen...Csak ne így... Az már fasza lesz, ha egyszer olyanná válik körülöttem a világ, mint amien akkor volt, mikor még nem én gondolkodtam, hanem valami más forgatta a fejemben a kulcsot..Ezt legalább én értem.Talán a hülyék boldogabbak mint a…..
... mert délutános vagyok egész héten és hulla fáradt, meg nem is vagyok itthon, továbbá nem jön buszom este 10 után hazafelé, úgyhogy arra jutottam, hogy ezt a hónapot még kihúzom valahogy, aztán felmondok, mert ez így nem mehet tovább. Kénytelen vagyok itthon munkát keresni,…..
Baszdmeg Gergő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyád Baltás!!!!! Puszi Süti;)..
XiRo 2008.10.21 23:58:19
Az.
...velem az elmúlt időszakban. Kedves főnököm kijelentette, hogy csak november 1-től tud felvenni főállásba, de addig majd hívni fog mert néha be kell mennem. Ez elég szarul jött, mert hát ugyebár kéne a pénz, de nagyon... Más.. Eljött a változások ideje. Lezártam…..
XiRo 2008.10.09 23:24:06
:)
unalmas élet hát ezmeg egy szerda 2008.10.08 21:47:57
Reggel frankó ordugulásra ébredtem föl :(aztán zúgott kicsit a fejemis, aztán meg indulás a jól megszokott marximba :)Ott természetesen kislánnyal találkoztam odais ült mellém :) szóval eddíg én vidítottam föl, most neki kellett, és egyszerűen mikor ránéztám már olyan…..
XiRo 2008.10.09 23:22:39
Eléggé érdekes jelenség, mikor az ember osztályfőnöke az egész osztály előtt sírva fakad.Na ma éppen ez tőrtént. Biztosan volt oka rá.Amúgy alapjáraton nagyon ritkaszar volt ez a nap. Egyetlen jó dolog tőrtént benne, hogy egy leánykával találkoztam(és úgy hogy felhívott)…..
unalmas élet Vásztamindenségit 2008.10.01 21:18:00
Szóval ma próbált a Ment& MásképpSzuper próba volt, főleg mert elég szar állapotban kerültem oda, és elég jó állapotban tértem vissza onnan :)Lehet hogy az tette, hogy most ülve énekeltem, és az annyira nem volt fárasztó, vagy én nemis tudom.Egészen korrektül haladunk, és…..
XiRo 2008.10.01 22:51:56
Az elmúlt időszak, elég tartalmasan zajlott, volt egy kellemetlen nézeteltérés a zenekarban, bár örömmel tapasztaltam, hogy mostmár béke és csend honol. A Tópartis Koncertünk sztem egész jól sikerült, ezúton is szeretném megköszönni hogy sokan eljöttek.Más.Örömmel és…..