Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szájlent

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
szájlent 2009.01.19 10:49:21
@Dövan:

gizi a nyóckerből való :-) ?
szájlent 2009.01.19 10:59:27
@Dövan:

akkor nem értem, hogy lehet, hogy még nem találkoztunk? :D
Rákaptatok a La Fontaineségre: Azt hiszem a tanulság elég világos: időben fel kell ismerni és jó messze el kell kerülni az ilyen "lebeszélem rólad a bugyidat"-típusú pasikat :DA kép innenSziasztok! Jópár éve történt, hogy egy internetes társkereső oldalon…..
szájlent 2009.01.16 09:06:25
@csipesz.:

béna muki! ha nem tud vezetni, miért megy randira :-) ?
szájlent 2009.01.16 09:07:05
@Edie Britt:

a srác szerintem nem a háta közepére kívánta, hanem a gyűjteményébe.
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
szájlent 2009.01.15 18:33:41
@tulipánszirmok:

felelnék én, felelnék, csak hagyják már végre...
szájlent 2009.01.15 18:41:55
@SnowMass:

;)
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Ugye-ugye, nem véletlen nem támogatjuk a távkapcsolatokat és a külföldön való ismerkedést: tegnap a svédek, ma a törökök bőgnek le csúnyán, bár mondjuk egy év távlatóból, ha idióta módon is, de a törökök legalább bocsánatot kérnek. A kérdés csak az: miért?   Az…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Ez valami fake-szerű sztori a paksi atomvárosból, ahol szerelmes egypetéjűek születnek.Sziasztok,Íme a történetem, két évvel ezelőttről, s bár a neveket megváltoztattam, tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg. Erik vagyok és van egy…..
Egyszer volt, hol nem volt - sok párkapcsolat kezdődik így, mert egyszerűen olyan hosszú, fordulatos és sokszor egyszerre érdekes és érdektelen, hogy mesének vagy sorozatként sokkal jobb lenne látni, mint valós sztoriként. Ma egy béna fiúról szólunk, aki nem a mesebeli…..
Hétvégére csak örök tanulságokat kínálunk kedves olvasóinknak, akik éppen nem a Balaton Soundon vagy Hegyalján kergetik a nőket/férfiakat, mert mindenképpen összejönni és szakítani akarnak. Írjatok már igazi fesztiválozós sztorit, miért kell könöyörögni?   A nagy…..
A fesztiválozás erről szól: csendben összebújni egy sátorban, búgó hangon a lány fülébe suttogni, szeretlek. És utána kikísérni a buszhoz, mert a világ kegyetlen szőrgombolyag csak. Küldjetek szakítós sztorikat a fesztiválokról, nem hiszem, hogy nem történt semmi a Volton, a…..