Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labove

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi bejegyzést a pedofilnak tűnő, és a saját lányát kóstolgató tanár bácsiról csak erős gyomrúaknak ajánlja a Zugügyvéd. "azt tudtam, hogy az immár 3 éves lányom hisztijét gyermekorvos nagyikája és magasan kvalifikált nagypapája, apja, apja barátnője 2 kúppal…..
Na, ebből lesz vita. Nekem nem tűnt fel elsőre, de nem is vagyok Bond-rajongó.EUvonalas kolléga már szinte biztos volt benne, hogy ez másnak is feltűnt:Gondolom, többen elküldték az új Bond-film melléfordítását (A Quantum of Solace), ami, Isten tudja, miért lett a Kvantum…..
Labove 2008.10.17 08:20:22
És ezzel vajon mihez kezdenek a derék fordítók???

elso.blogter.hu./?post_id=299804

Mer' hűlye tükörfordításban még nekem is megy, de aszem a spanyolok egy huszáros vágással télleg jól megcsinálták...
És még csodálkoznak, hogy miért olyan sok a rákos beteg itthon. Már nem is Európa, hanem a világ szemete ömlik be ide, mert ócsó', a magyar ember meg viszi-veszi. A kereskedők meg 10 forintért profitért az anyjukat is megb... , szóval nem nagyon izgatja őket a termékek minősége,…..
Labove 2008.10.06 12:27:15
Talán témába vág....

elso.blogter.hu/?post_id=290425

Amúgy nekem is van feketén vágó haverom... Több rétegben disznóbelsőség borítja a derékszíj parcelláját, mer' minden hétvégén 4-5 disznót hoznak neki vmi Kecskemét melletti tanyáról, Ő leöli és kiméri...1általán nem olyan dzsuvás, mint, amiket aTV mutat éshát a 100ft-os Tesco virsli, ami 1gr termékre 1,2 gr színhússal számol minimum gyanús.... A váci úti kirendeltségben láttam...Nem vicc!!
Mivel pár nap kimaradt, ezért itt egy brutális adag, engesztelésül :)…..
Labove 2008.09.07 09:11:51
www.annaohura.net/index2.html

A legjobb ázsia szépség.....

Ezek améretek egyáltalán nem rendkívűliek...ellenben Anna kultikos porno ikon szerte a nagyvilágban...

puxa
Ennek a kis képen látható, úttest felé zárt, járdára nyíló győri buszmegállónak csak elsőre nehéz megfejteni a logikáját. Annyit segítünk, hogy nem a gyalogosok sávjában közlekedő riksákra várnak az itt ülők, és hogy egy valódi, működő buszmegállóról van szó. A…..
Nyúkapiszka Gonzo Tapes 2008.08.29 08:24:00
 Bárcsak értené valaki, hogy miért meghatározó az alábbi bejegyzés....!!   Kettő nappal ezelőtt ( 2008. 10. 28. ) megjelent a Doktor, 5 cd-t tartalmazó discographia-ja, ami a magamfajta irodalom szerető ( khm...Értő.. ) ember számára  szakrális…..
- Asszonyom, tudna adni egy kis pénzt?- Ilyen erős, egészséges ember? Menjen el inkább dolgozni.- Asszonyom... Alamizsnát kértem, nem tanácsot.*Gondolom, akárcsak a heteroszexista SzIN-plakát, a tegnapi Napló is csak keveseknél verte le a lécet. Igaz is, a nincsteleneken, nyomorékokon,…..
comment:com Megkezdték 2008.08.08 14:10:00
Megy vagy hat perce a pekingi Olimpia megnyitóünepsége, amin vagy kétezer dobos ver valami futurisztikus hangszert takkra, Baló szerint tündérek ereszkednek le a stadion tetjéről, és a tűzijáték is pont akkor és ott indul be, ahol kell neki, én meg közben folyamatosan azon…..
Labove 2008.08.08 15:36:47