Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BakkPéter

21 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak, hogy 1990 után nem hozták nyilvánosságra az ügynökaktákat, leginkább az volt a célja, hogy az így lebegtetett ügynökváddal bárkit meg tudjon zsarolni a hatalom – állítja napokban megjelent könyvében Ungváry Krisztián. A szembenézés hiánya című kötet szerint a helyzet azóta sem javult. A…..
Kontár A hasáb el van vetve 2010.11.11 09:13:00
Szeretem a kerek dolgokat, és ezzel most nem a nemi identitásomra szeretnék utalni. Néhány héttel ezelőtt selfmarketing kampányba kezdtem annak érdekében, hogy felvegyenek egy olyan céghez, ami már régóta nagyon tetszik. Készítettem a pályázatomról egy rövid összefoglalót, hogy…..
BakkPéter 2010.12.16 13:58:19
@sambalabammbumbumm: Köszi a kommentet:) a freelancer életvitel nagyon jó dolog, de a fonákját csak az láthatja igazán, aki a saját bőrén tapasztalja. Tudom, hogyan lehetnék tartósan sikeres és elismert szabadúszó, de más céljaim vannak. Szeretnék 30 éves korom előtt kreatív igazgató lenni, és az aktivitásomat, "erőimet" is ebbe az irányba fejtem ki, tudatosan építem magam, hogy ezt kiérdemelhessem. A Kirowski nemleges döntést hozott, (bővebben itt: on.fb.me/eOHmKN) azóta jelentkezett egy Leo Burnett. Jelenleg az ő döntésüket várom, ők is nagyon szimpatikusak, szerintem kölcsönösen jól járnánk egymással. Az élet viszont azt diktálja, hogy egy út nem út, ezért továbbra is van B ill. C tervem is. Szeretném meglépni az első lépcsőt, és bizonyítani, hogy érdemes vagyok a szakma figyelmére.
BakkPéter 2010.12.17 17:28:41
@sambalabammbumbumm: köszi! Az ilyen történetek sokat segítenek, hogy kitartsak:)
Lebilincselően látványosra sikerült a Vilmos legújabb reklámspotja, ebbe még én se nagyon tudok belekötni:) A cselekmény maga nem túl bonyolult, egy csapat fiatal 'összezúzza', ezáltal kizöldíti a várost. A leszakított falak helyén fák nőnek, a feltépett aszfalt alatt virágok…..
Január 5-ig már nincs sok hátra, aki még nem adta le a maga dolgozatát, azt a következő összeállítással szeretnénk szelíden a fotosopp elé rugdosni. Hét tervező, ennél jóval több munkája található hajtás után, és mivel az utóbbi időben csak nagyon szordínósan…..
Van ujj a nap alatt Kell EEE? 2009.03.18 22:18:00
23.000 Ft-ért vihető el a képen látható mobil. További információk a hajtás után!   Új trend, hogy az addig csak prémium kategóriában elérhető szolgáltatások egy részét lejjebb pozícionálják a gyártók. Visszamehetnénk a történelemben egészen a tépőzár…..
A továbbra kattintva kiderül, pontosan hogyan is működik ez az óramű.   Íme a videó, ami a prototípusról készült. 32 db LED, egy 1 megás külső flash háttér a beprogramozott animációk tárolásához és az 5 gombos infrás távirányító.  Az egyik oldalon azt írják,…..
  Valamiért hatalmas divat lett pár éve a póker és a fotózás. Kérdezd meg 10 barátodat, hogy mit csinálnak szabadidejükben és 7 biztos, hogy a kettő közül valamelyiknek a rabja.  Hajtás után az utóbbi csoportnak mutatunk be egy új honlapot.   Mi a különbség az…..
 Nevezhetjük az advertising pollution növekedésének (van erre magyar kifejezés? Reklámszennyezettség?) vagy egy új hirdetési felület megjelenésének, a lényeg: ezentúl a Google Earth-ön is lesznek reklámok. A kaliforniai CyberCity3D legalábbis erre szakosodott, ugyanis…..
Amikor felmerül a kérdés, hogy lehet-e eleve vírusfilmet készíteni, vagy pedig csak filmet, ami aztán vagy vírussá válik vagy nem, mindig felkorbácsolódik a vita. Ken Block példája most azoknak ad muníciót, akik szerint egyes esetekben előre meg lehet jósolni, hogy a film vírussá…..
BakkPéter 2009.02.26 16:07:25
  Ebben a videóban egy Subaru driftel de úgy, hogy az még a nem-benzinfan Vanujja olvasóknak is tetszeni fog, a sofőr elképesztő mutatványokat tesz ezzel a géppel. A tovább gombra kattintva az is kiderül, hogy mitől új, azaz miért kerülhetett ki az oldalunkra illetve több…..
  Egyre több együttes teszi valamilyen formában ingyenesen letölthetővé az albumait, a Radiohead az In Rainbows című lemezéért például annyit kér a rajongótól, amennyit az megér neki. Nem véletlen tehát, hogy 2008-ban hosszú ideig időzhettek a kiadással a…..
A francia autógyár arculatváltással indította a 2009-es évet, az új design Jean-Pierre Ploué nevéhez köthető. A márka a vállalati filozófiáját is átalakította, de a szokásos pr szöveget mindenki ideképzelheti, ezt most hagyjuk is. Izgalmas lett viszont a DS Inside névre…..
  Ezen a héten Jason Hawkes munkásságát ajánljuk olvasóink figyelmébe. Emberünk főleg a légifotóiról híres, megrendelői között a rövid bemutatkozója alapján olyan cégek voltak eddig, mint például a Rolex, Ford, Toyota és a Nike. A honlapját itt lehet megtekinteni...
  Világgazdasági válság, európai gázkrízis- kapunk hideget-meleget. Az offline magazinokban mostanság divat összedobni egy-egy olyan cikket, ami a hétköznapi embereknek ad túlélési segédletet. Mi a Vanujjánál mindig törekszünk arra, hogy egy kicsit eltérő módon…..
Öt év múlva a boltokba kerülhetnek az első 2 terabájtos memóriakártyák. A 2009. február 16-19-e között megrendezett Mobile World Congress-en az SD Association bemutatta az új szabványát, melynek első képviselői 64 gigabájt tárolására lesznek alkalmasak. Ezeket már 2010…..
 Elképesztő gyorsasággal épül Dubai! A napokban találtam egy honlapot, ahol több más ország (pl. USA, Olaszország, Spanyolország, Egyiptom, stb.) mellett a fekete aranyból meggazdagodott arab országról is sok érdekességet találhatunk. Anno ugye rájöttek arra,hogy idővel…..
Avagy rajzok rajzása. Sokan írnak blogot és mostanában egyre többen rajzolnak is- régi ismerősként üdvözölhetjük körünkben például Marabut, Göndöcs Gergelyt, Békési Joe-t és Őszi Zoltánt is. A grafikus iparág mostanában úgyis sokat hallat magáról, egy pár hónapja…..
Van ujj a nap alatt Arci alakulat 2008.11.11 15:25:00
"Nem egy egyszerű frissítésről volt szó, hanem teljesen új arculatról. Új csatornaazonosítók (On-Air), új logó és kiterjedt Arculati Kézikönyv elkészítésére volt szükség." - foglalta össze a lényeget a TV2 új megjelenéséért felelő egyik illetékes.A blogján…..
Republicator Szöcske 2008.08.21 05:32:00
Szaporodás: csak nõstényei ismeretesek, petéit megtermékenyítés nélkül rakja le (=szûznemzés =partenogenezis). Táplálkozás: ragadozó állat, fõleg kisebb sáskákkal táplálkozik. Zsákmányát lassú, imbolygó mozgással cserkészi be, és tüskés elülsõ lábaival, majd éles…..
A doppingszerekben úszó Tour de France után és legfőképpen az olimpia közeledtével egyre szaporodnak a doppingügyekkel kapcsolatos hírek a médiában. Még itt a blogon is felkorbácsolta az indulatokat a Fazekas-ügy, amely teljes mértékben megosztotta a kommentezőket. A doppingszerek…..
BakkPéter 2008.08.05 15:46:37
- Felejtsd el Frank, nem dőlök be megint ennek!A táblán: "Csókold meg az orrom"  ..
Van ujj a nap alatt Csokoláda 2008.07.15 15:20:00
Jeff Miller new york-i designer remekei ezek a csokoládéból készült csavarok,szegecsek.A többi alkotása- legalábbis a honlapján lévő referenciák- már kevésbé ötletesek. (forrás: designpumpa)..
Van ujj a nap alatt Diagrammatika 2008.07.14 18:49:00
 A könyvtárosokat sem kell félteni. Azt gondolhatnánk, hogy aki egy ilyen csöndes, ódon, kicsit poros intézményben dolgozik annak a teljes agykapacitását felörli a kötetek legprecízebb polcrahelyezése, katalogizálása- de nem.Rögtön két példát is fel lehet hozni a…..
 Chris Bangle, a BMW fődesignere megint kitalált valami nagyon eszement dolgot. Ugye azt tudjuk, hogy tulajdonképpen az ő munkásságát dícséri többek között a bajor cég egész mostani modellpalettája, annak idején sokan támadták amiért végre vitt egy kis izgalmat a…..