Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOUTHFEEL.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
MOUTHFEEL. 2019.09.22 18:38:19
@Szoba kilátással: valamelyik nap volt szavazás. Gondolom, az a kettő ember fog távozni, aki a legkevesebb szavazatot kapta.
MOUTHFEEL. 2019.09.22 19:56:15
@Szoba kilátással: Igaz. Akkor passz..
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
MOUTHFEEL. 2019.09.12 18:13:43
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..