Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nácivadász

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint ismeretes, hétfő este megint (tök értelmetlenül) begyűjtötték a politikailag aktív informatikusok főistenét, Tomcatet. Aztán gyorsan kiengedték. A történet nem túl izgalmas, egy mozzanat azonban mégis említést érdemel.  Polgár Tamás a kihallgatási jegyzőkönyv…..
Nácivadász 2008.10.02 16:58:33
Délutáni videóajánló:

"Tudod, mi milyenek vagyunk?"
www.youtube.com/watch?v=yKcL7nK8Ikk
Avagy Tomcat és barátai bemutatkoznak.

"Butaházi programajánlója: Tarka magyar"
www.youtube.com/watch?v=IcAWnsWhz_Y
Butaházi rendre inti Tomcatet és Bloginát, valamint javasolja nekik az okt. 4. rendezvényben való részvételt, és hogy ne szarjanak be, ha már így nekifutottak. Kilátásba helyez egy személyes "elbeszélgetést"i s.
Pásztor Tibor Varga Béla 2008.08.08 23:07:00
Mostanában sűrűn megtalálnak a bolondok. Fölhívott ma egy ki nem jelzett szám, és azt mondta, hogy ő Varga Béla San Franciscoból. Mondtam neki, hogy üdvözlöm. Kérdezte, hogy én üzemeltetem-e a Magyar Nácivadász Szövetség honlapját. Mondtam, hogy nem. Azt is kérdezte, hogy…..
 Az kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a bíró úr a Kaiser féle bukta után a K&H bűnesetéből nem tud jól kijönni A móri mészárlás ügyében ugyanis, akárhogy is szépítjük, az évszázad jogi baklövését, justizmordját követte el, amikor tényleges életfogytiglan…..
Cseh Laci, mint tudjuk aranyat ero olimpiai ezustjeiert 60 millio forint jutalmat kapott. Nehanyan soknak tartjak, nehanyan kevesnek. Aki soknak gondolja szamoljon velem, hogy ezzel egyutt sem verheti meg Phelpset a londoni olimpian.Phelps, mint tudjuk, napi 12.000 kaloriat visz be. Az 300…..
Mit tudunk a szlovákokról? Ha csak az elmúlt időszak híreit követjük, úgy tűnhet, hogy mindegyikük legalább egy Malina Hedvig alakú bábut tart otthon, amire időnként lövöldözni tud, szerintük Budapest a legnagyobb elmagyarasodott szlovák város, ki akarják szárítani a…..
Nácivadász 2008.08.20 00:52:37
w Challengeland 2008.08.15 08:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rend Valaha a FSZEK-be jártam Demokratát olvasni. A kilencvenes évek elején-közepén jártunk; a Demokrata az akkori szélsőjobb egyik orgánuma volt, a Magyar Fórum és a pár példányban olvasható Szittyakürt mellett. Vegetált mellettük néhány…..
Mandiner blog A nevető harmadik 2008.08.14 14:01:00
 Miközben az USA üres fenyegetőzésekkel és üzenet értékűen katonai szállítógépekkel szállított humanitárius segélyszállítmányokkal próbál arcot menteni Grúziában, sokkal csendesebb és sokatmondóbb Kína állásfoglalása, illetve Oroszország…..
Nácivadász 2008.08.14 17:30:14
Úgy látszik, soha nem fog véget érni a UPC nevetséges szappanoperája a papíralapú számlák büntetődíja körül. Júniusban álltak át elektronikus számlázásra, ami ÁSZF-módosítással járt, ami pedig kiskaput biztosít a láncra vert fogyasztóknak, hogy idő előtt lemondhatják…..
Nácivadász 2008.08.14 17:28:34
Állítsuk meg a fasizmust!

vonagabor.blogspot.com

Ki állítja meg a pszichopata fasiszta vona gábort?
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Nácivadász 2008.08.14 13:54:58
Az Olimpia, mai torz formájában, a "nemzetek" (Nemzet = nagyobb méretű törzs) felsőbbrendűségi vetélkedője egy ősi, archaikus korból eredeztethető primitív szokás népcirkusszá alakított változata. Ha valaki messzebb dobja azt a rudat, mint amilyenre te valaha képes lennél, és éppen a te országodban született az illető, akkor te majd azt fogod hinni esetleg, hogy ha akarnád, te is tudnád olyan messzire dobni, mert hogy egy nemzetből valók vagytok. Lófüttyöt. A "nemzet" fogalma semmivel sem különb, mint a tűz körül ugráló, testfestett bennszülöttek általunk primitívnek tartozz közössége. Primitívnek, vadaknak tartottuk azokat az embereket, akik testékszerekkel, testfestékekkel jelölik meg, torzítják el testüket. Közben pedig természetesnek vesszük, ahogy honfitársaink teletetolválva, egyesek mellbőrük alá szilikonzacskókat varratva emelkednek "fel". Egyesek meztelenül fotózkodnak, közösülnek a mellbőrük alá vart szilikonnal feltöltött műanyag zacskókkal, abban a tudatban, hogy egy cigilizált, felsőbbrendű nép, nemzet vagyunk. Nem vagyunk: egyik nép, egyik kultúra sem előrébb való a másiknál: minden ember és kultúra, szokás a helyi jellegzetességek adaptációja. Ezért nem isznak coca-colát az eszkimók, és ezért nem esznek gulyás levest a sivatagi népek. Furcsa, hogy az olimpia, mint elkorcsosult nemzetversengés, fentmaradhatott. Furcsa, hogy országok, vallások a mai napig fentmaradhattak. De nem kell kínáig mennünk: Magyarország példátlanul halad, csúszik visszafele az időben: hiszen itthon ismét beköszöntött a fasizmus, a fajüldözés előkorszaka. Jó reggelt!
 Mi értelme a Magyar Gárdának? – kérdezik tőlem egyre gyakrabban, én pedig nem győzöm magyarázni. Ezért írtam ezt a cikket.A Magyar Gárda megalakulása óta rengeteg pofont kapott, jobbról, balról, gyakorlatilag mindenhonnan támadások érték, és nemrég Orbán Viktor…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
Nácivadász 2008.08.02 01:35:36
Mozgalmasan telt el ez a hét is. Tegnap egy rockfesztiválon voltam Monorierdőn, ma meg bútort néztünk a párommal. Találtunk is néhányat, de egyik sem felelt meg nekünk. Azért van abban valami hátborzongató, hogy az elmúlt rendszer igénytelen izlését akarják a multik visszahozni…..
Nácivadász 2008.07.27 16:05:12
Hogy ki az újfasiszta, ki a neonáci?
Lássuk a gyengébbek kedvéért először az értelmező szótárt:

"A fasizmus egy olyan politikai viselkedésformaként definiálható, amit a közösség hanyatlásával, megaláztatásával vagy elnyomásával való mániákus elfoglaltság jellemez egy, ezt megakadályozni hivatott csoport által, amit az őket összekötő egység, energia és vegytisztaság jellemez. Ezekben a csoportokban a tagok egy tömegmozgalom részei, akik elkötelezett nacionalista militánsok, akik kényszerből, de hatékonyan együttműködnek az uralkodó, tradicionális elittel és megkerülve a demokratikus szabadságjogokat egy belső társadalmi megtisztulásra és kifelé történő terjeszkedésre törekednek, minden etikai és jogi mérséklet nélkül... A fasizmus 1. egy mindent felülmúló krízis érzését kelti, ami megoldásához semmilyen szokott módszer nem alkalmas; 2. elhiteti, hogy egy népcsoport áldozata egy másik csoportnak és ennek orvoslása érdekében minden eszközt jogosnak tart; 3. szükségét fejezi ki egy olyan vezető megjelenésének, aki a saját adottságai és megérzései által mindenek és főleg a törvények fölött áll; 4. jogosnak tartja a kiválasztott nép uralmát más, alsóbbrendű népek fölött, minden jogi, vagy morális igazolás nélkül; 5. félelmet kelt az "idegen" befolyás károsító és korrumpáló fertőzése ellen."

"A mai politikai vitában a "fasiszta" jelzőt politikai ellenfelek használják egymás lejáratására. Emiatt a valóban szélsőjobboldali eszméket valló politikai pártok, vagy csoportok is igyekeznek elkerülni azt, hogy fasisztának nevezzék, vagy a fasizmussal bármilyen módot kapcsolatba hozzák."

Több információra vágysz?

nacivadasz.blogspot.com

Szerettel várunk!

Mandiner blog Egy sikeres megoldás 2008.07.15 15:01:00
Manyikának, sok szeretettel, aki nélkül ez a poszt nem született volna meg.    Magyarok ezrei lepik el Spanyolországot, főleg a tengerpartot. És elkönyvelik, hogy ez is egy nyugati jóléti állam. Van, aki azt is tudja, hogy az EU egyik legjobban teljesítő gazdasága, bár…..
                      A híres egyfejű Jézus Figyelemreméltó az idei gay pride felvonuláson szerepelt JESUS HAD 2 DADDIES transzparens utóélete. Egy hét alatt híre bejárta a fél…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Természetesen Vajdahunyad várához is kapcsolódik egy-két legenda; ezek közül ma a várudvaron látható kút köré font történetet meséljük el nektek. Persze garancia nincs, hogy minden száz százalékig úgy történt volna, ahogyan itt alant olvashatjátok, de a lényeg változatlan.…..
Nácivadász 2008.07.14 16:21:14
Köcsög volt, kétség nem fér hozzá. Mindenkit szeretettel várunk Nácivadász oldalunkon: nacivadasz.blogspot.com - segíts Te is Magyarországot egy élhetőbb, kellemesebb hellyé változtatni, írtsd velünk a nácikat!