Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koax K. Ábel

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Steve Jobs emlékére 2011.10.06 15:17:00
2perc.blog.hu..
Koax K. Ábel 2011.10.06 20:53:15
@Detrot: Nos, jómagam ünnepségen is részt vettem.

Viszont annak a témának nem egy ilyen blogon van a helye (Steve Jobs halálának sem, de ötletes megemlékezésről készült kép - még megbocsájtható), és az sem változtat azon hogy a bolygónk legjelentősebb részén Steve Jobs gyásznapja lesz a mai. Az általad állított mondatnak sehol sem állítottam az ellenkezőjét, csak globálisan értettem.
A 2008-as amerikai hitelválság bedöntötte a reklámpiacot is, azóta a hirdetők óvatosabban költekeznek a hagyományos csatornákon, inkább fogékonyak a formabontó ötletek iránt. A Burger King most húzott egy ilyen érdekeset, fogták ugyanis magukat és kibérelték a DirecTV nevű…..
Koax K. Ábel 2011.06.20 18:20:51
@freddyD: Gondolom mivel a DirectTV tudja a postacímed, másképp hogy fizetnél elő a szolgáltatásra, ezért majd Ők küldik, vagyis megoldják :)
 Az Antenna Hungária elnöke, Jean-Francois Fenech a Media Hungary első napján bejelentette, hogy már év végén a lakosság 96 százaléka számára elérhető lesz a digitális földfelszíni hálózat. Persze ez nem olyan nagy dolog, hiszen már most 90 százalékos a lefedettség. Az…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
Koax K. Ábel 2011.02.21 20:40:24
@Delebriel: Sima, bár a játék nagyon olyan irányba halad hogy lassan a Technic Legonál is komplexebb gépeket lehet építeni :D
IDDQD Gémer Halloween 2010.11.01 18:30:00
Nálunk ugyan nincs különösebb hagyománya a Halloween-napi jelmezes buliknak, de Amerikában például igen - és egy igazi gémer persze az ilyen hepajokra is a jedvenc játékhősének öltözve megy el. Megvan az a TBBT-rész, amikor Sheldon egy Halloween-bulira Doppler-effektnek öltözik?…..
Tegnap megérkezett a legújabb YouTube app -ami természetesen ingyenes- a Google műhelyéből, ez állítólag az első frissítés amit már a Gingerbread-hoz (Android 3.0) fejlesztettek.  Az új appban már lehetőségünk van a like-dislike opciókat használni, a videókat már…..
Minden idők legjobban fogyó iPhone-játékának androidos verzióját már néhány héttel ezelőtt kipróbálhatta a nagyközönség, magam is rávetettem magam a bétára, és meg kell hogy mondjam, rendkívül élveztem azt a csekély betekintőt is, és biztos voltam benne, hogy nem fogok 2-3…..
Koax K. Ábel 2010.10.16 14:48:57
@Gyárfás: Segíts! Nekem fehér a föld és az ég, nem jelenik meg rendesen a Spicamon. Neked hogyhogy jó? Mi lehet a baj?
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, jó kis szülinapi hetünk volt. Több nyereményjátékon beígértünk összesen kb. 150-180 ezer forint értékű nyereményt. Ezen a héten közöljük, hogy kik nyerték meg a cuccokat, a nyeremények eljuttatása pedig fokozatosan történik (tehát nem…..
Váratlanul jött a jó hír az eBaytől: kaptunk még egy kis időt, ezért megváltoztattuk az eBay-nyereményjáték határidejét: ma este 8 helyett holnap, azaz szerda délig küldhettek még javaslatokat, mit vegyünk nektek a 200 euróból, amit az eBaytől kaptunk. A nyereményjáték…..
Mint tegnap írtam, első születésnapunkat nyereményözönnel ünnepeljük, péntekig minden nap lesz itt valamilyen nyereményjáték (jut eszembe, az eBay-játékra is lehet még jelentkezni ma este 8-ig holnap délig). Lesz agyatlan szerencsejáték is majd a héten, de ma a kreatív…..
Koax K. Ábel 2010.10.05 13:32:42
@moli: Jól elrontottad a bulit :( Nem fontos ilyenen részt venni.
Koax K. Ábel 2010.10.05 13:40:08
@moli: Jójó, de egy vicces képregény megírása egészen más téma.
Bigyóblog A ninja visszatér 2010.08.28 10:13:00
Ki mondta, hogy egy ninja nem lehet aranyos? Ez például a legaranyosabb harcos ever (persze Yoda után). Az usb-ninja kezében mégnesek vannak, így nem veszítjük el, ráadásul olyan, mintha folyamatosan figyelné minden mozdulatunkat. Amikor az usb-hez csatlakoztatjuk a pendrive-ot, akkor is…..
Koax K. Ábel 2010.08.28 17:40:37
Lássuk milyen SMS-t írt handras Steve Jobsnak :)..
Koax K. Ábel 2010.08.28 01:37:54
Sziasztok!Egy kis kihagyás után újra itt vagyok.Ma a hit-ről fogok beszélni, mint a (raid-eken) legfontosabb statunkról. Mi is a hit?A hit mutatja meg, hogy mekkora eséllyel találjuk el a célpontunkat. Egy veled egyszintű célpontot 5% eséllyel NEM találsz el, tehát a hited 95%.…..
Márciustól arculatot vált és új műsorrendet indít a magyar humorcsatorna. A Comedy Central bemutatja új részei és a legsikeresebb sorozatok új évadjainak megérkezéséig nem árt felkészülniük a sorozatfüggőknek az új időpontokból.Hétfőn és kedden délután négytől…..
Koax K. Ábel 2010.02.24 00:16:39
@Linkovic Csumoszky:
Már tavaly augusztusban is utálta mindenki, pont én írtam a kérdést. Ha tudom hogy idáig vetíteni fogják, lemondom a Comedy-t. Eszméletlenül idegesítő.
Amúgy nincs info arról, hogy mi újság a Digivel?
Koax K. Ábel 2010.02.24 00:17:10
comment:com Nagy Bukta! lesz 2010.02.11 10:00:00
Február 12-én új, 21 részes valóságshow-t indít a magyar Music Television. A Bukta! című, akcióban és humorban bővelkedő sorozatban szabályszegő fiatalok lebukását láthatjuk a lehető legfurcsább helyzetekben. Lesz itt minden, részeges kocsmai verekedés, meg tiltott éjszakai…..
Koax K. Ábel 2010.02.11 22:40:31
@Mr.paksimogyoró: Nem magyar :) Az nem lenne elég trendi.
Az Egyenlítő-tv - egyenlito.blog.hu - jóvoltából hozzájutottunk a Fidesz oktatási programjának egy részéhez. Köszönjük!Sziasztok!Publikáltunk egy részt a Fidesz tervezett oktatási programjából, ezt ajánlom a figyelmetekbe: Hetek, hónapok óta remegve várja egy ország, hogy…..
Koax K. Ábel 2010.02.09 22:28:02
@mogy: 2010-ben nem hiszem hogy a vallás lehetne az ideális megoldás. Ha meg igen, Repülő Spagettiszörny templom nincs is a közelünkben.
Komolyra véve a szót: Miért akarja mindig mindenki meegváltoztatni mindennel a gyerekeket, amikor semmi sem használ (prevenciók, hegyi beszédek). Egyszerűbb lenne a szülőknek. Ha meg ne, hát nem. Nem nekem lesz rosszabb.
Mellesleg ez sajnos ez a tanári pályával együtt jár, de ha belegondolsz máshol pályán sem jobb a helyzet. Pláne Magyarországon.
Levélírónk egy túlbuzgó tanárnőről számol be nekünk, aki azt gondolja, hogy azért kell a diákoknak jól teljesíteniük, hogy utána külföldön helyezkedjenek el.Üdv!Gyakran olvasom a blogot, de nem godnoltam volna, hogy valamikor írni is fogok ide! A történet egyszerű, de…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Koax K. Ábel 2010.01.19 21:25:18
www.kepfeltoltes.hu/view/100119/20100119_www.kepfeltoltes.hu_.png

Megfogott a történet, és lerajzoltam saját szemszögből.
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Bigyóblog And the winner is... 2009.11.30 13:57:10
Véget ért az EzPontAz kütyübolttal közösen szervezett játékunk. A helyes válasz a kérdésre Tobias Wong volt, erre majdnem kétszázan helyesen válaszoltatok.A Fénybefőttet Zámba Viktor nyerte, erről őt emailben értesítjük. Gratulálunk a nyertesnek. Olvassátok a blogot,…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Üdv Kedves DKV Figyelő.Azért írok, hogy elmondjam panaszom a DKV vállalattal kapcsolatban.Sok tapasztalatom nincs e téren csak a 24-es járattal kapcsolatban. Eleinte nem voltak problémák a járattal csak néha volt az, hogy tömegnyomor volt a buszon. Ugye ez az a járat amelyik keresztül…..