Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonkatekercs

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
[update1: közben meg is akartam volna kóstolni, de a budaörsi Tescóban sajnos épp nem volt, csak a (hűlt) helye... És megpróbálom kideríteni a származását is.][update2: megjöttek a válaszok az árakra, forgalmazókra és származási helyre, lásd lent.]Általában nem a magyar halak…..
Sonkatekercs 2012.10.24 16:13:18
TComment Ötcsillagos faszállító 2012.05.25 06:10:00
Geochallenge-versenyen teszteltük az új Rangert! A Ford globális pickupja jól vizsgázott a Balatonfelvidék földútjain. Összkerékhajtását jóformán csak kíváncsiságból kapcsoltuk be, volt tehát még benne tartalék, bár néhány farönkkel a platón kellemesebben rugózott…..
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
Ma vagyok 21 hónapja a Boots alkalmazásában!Ez azt jelenti, hogy most már bármikor felmondhatok, nem kell visszafizetnem a kiutaztatási költségeket. Kicsit büszke vagyok magamra, hogy idáig kibírtam, persze Urszuszka nélkül ez nem biztos hogy sikerült volna!Ezt megünnepelendő jövő…..
Scotland Úgy alakult, hogy afféle késői nászútként elmentünk egy hétre Skóciába. Közel is van, szép is, miért ne, ugye. Hétfőn felvonatoztunk Edinburgh-ba, szép kényelmesen, elvégre üdülés, befészkeltünk a guest house-ba és estefelé lazán felderítettük a környéket.…..
hagyma Target: WC pucolás 2011.05.22 22:52:00
  Költözök megint, alig pár hónap alatt harmadszor pakolok a hátizsákomba - bár a dolog képletes, mivel az első lakásban, tulajdonképpen ki sem rámoltam - de ezúttal nem csak lakást, várost is váltok.Vagyis váltunk, mivel Kornél is jön velem, aminek örülök - annak…..
Sonkatekercs 2011.05.23 10:41:44
Dél-Afrika a BMW hagyományosan jelentős piaca. Van is a témában egy ősi sowetói zulu vicc. Minek a rövidítése a BMW? Break My Window, azaz törd be az ablakom. Az öböl repülőről A BMW két okból helyezte az új 6 Cabrio világbemutatóját Dél-Afrikába: a déli féltekén ilyenkor…..
Sonkatekercs 2011.02.03 18:17:02
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Hát ezt is megértük.Egy éve szálltam fel arra a repülőre, ami aztán szintén felszállt.Majd leszállt.Angliában.1. ábra  The HUNion Jack ..
Tűzijátékról hazajövés, blogon beszámolás!Angliában november ötödikén ünneplés, Bonfire Night (Guy Fawkes Night) mondás.Eredet röviden összefoglalás: Guido "Guy" Fawkes nevű kópé spanokkal 1605-ben angol Parlamentet királlyal együtt felrobbantani tervezés,…..
Ha egy baleset halállal végződik, az sosem örömteli dolog, sokkal szigorúbban kell a hatóságoknak is eljárniuk ilyen szomorúan végződő ügyekben. Ákos szerencsére nem volt részese a balesetnek amiről írt, viszont több, mint két órán át ült az autójában a lezárt…..
Ismét egy képriport szeptemberi kirándulásunkról Durhamből.   Ez az a város egyébként, ahová eredetileg kerültem volna a tréning időszak után...ember tervez, a Boots HR végez. Cuki kis város egyébként! Van egy régi katedrálisuk, a képeken nagyrészt az…..
Sonkatekercs 2010.09.28 13:08:30
Örvendezzünk! Vége a Ramadánnak, kezdődhet a dínom-dánom, az Eid il-Fitr! Ez a muszlimok húsvétja, a szent hónap utáni ünneplés, evés-ivás, adakozás. A Ramadán az iszlám naptárban a kilencedik hónap, a muszlimok napkeltétől napnyugtáig böjtölnek. "A hívőknek 30 napos…..
Soron következő gasztronómiai jellegű posztomat bakteriológiában* járatos barátaim figyelmébe ajánlom. Következzék a Bakteriológus Desszert, közismertebb nevén a Crème brûlée! Ezen édességgel először tavaly a hotelben töltött idő alatt találkoztam, miután már mindent…..
A hazaútról Urszuszka írt hosszan, én csak kiegészíteném, leginkább a repülőgép felszállása és leszállása közti részt, ami alatt Urszuszka rácsatlakozott Cobb álomhozó készülékére. :) Feltételezem, kevés olyan olvasónk van, aki átélt már ilyet. Röviden: kellemetlen.…..
Az esküvőről magáról sokat nem írnék, pénteken a hivatali esküvő nagyon kis szolíd volt, a motherbook-driver néni nagyon aranyosan készült, nagyon lelkes volt, noha tudatában volt, hogy mi a szombatira gyúrunk inkább. Az egész nem volt fél óra, ami jó volt, mert másnaposak…..
Eljutottunk hát idáig is Pajtások: nincs más hátra mint, hogy számvetést csináljunk egy újabb nagy trip végén. Ami azt illeti ezzel most kicsit bajban vagyok. Mármint a kőkemény tanulságok levonásával. Egy Darmasiswa ösztöndíj... na ott élesváltás volt! Mintha egy másik…..
Ha már állítólag az esküvőnkről is szól ez a blog, legalább egy poszt szülessen má' a nagy eseményről. Mondá urszuszka magában vasárnap reggel.Szoktam volt mondani félig viccesen, félig komolyan, hogy ha én ezt tudom kicsit több mint egy évvel ezelőtt Rómában, amikor is…..
Sonkatekercs 2010.05.03 11:08:32
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Szumátrától Pápuáig Libanon 2010.04.27 00:23:00
Mint előzőleg írtam, kissé elszontyolodtunk amikor Szíriának búcsút kellett intenünk,de azért Libanonba sem volt rossz megérkezni...Végre a sok falafel  után ismét kövér sajtburgerek mosolyognak ránk a McDönci logó alól, a szupermarketek polcairól vidám Snickers és Mars…..