Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melon13

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt egy tragédia, melytől még mindig hangos a sajtó. Egy kisgyermek veszítette életét, a hírt - megrázó mivolta mellett - méggyorsabban terjesztette, hogy ezúttal egy ismert előadó kisfia volt az áldozat (nyugodjék békében!). Talán így mégtöbben "magukénak érezték" a tragédiát, méginkább…..
melon13 2019.09.06 11:25:18
@Melee: Ne haragudj, de az irományod kissé kiakasztott. Az én unokámnak igenis van hámja, és a világ legboldogabb nagymamája vagyok, hogy van neki ilyen, és tavaly, 1 éves korában csak így mentem vele mindenhova. Még a játszótérre is, ami kb 50 m-re van a házunktól, 1 kis úttest választ el tőle. A gyerek minden alkalommal szó nélkül vette fel a dinoszauruszos hámját, egy tünemény benne. Mindenkinek tetszett, aki szembejött velünk az utcán, és mindenki jó ötletnek tartotta. Megjegyzem, ha nem tetszett volna senkinek, az sem érdekelt volna, mert a gyereket biztonságban éreztem, amellett hogy a hámot fogtam, még a kezét is. Törődő, vigyázó, gondoskodó, felelős nagyszülőnek tartom magam. Hámhasználattal is és anélkül is. Egy éve nem használtuk a hámot. És tegnap a lányom elővette megint. És jól tette. És ha kell, mert úgy érezzük, hogy úgy biztonságosabb, akkor jövőre is elővesszük.
melon13 2019.09.09 07:19:34
@teéjesenmindegy:" "Mindenkinek tetszett, aki szembejött velünk az utcán, és mindenki jó ötletnek tartotta."
Mi mást mondtak volna? Hogy bolod vénasszony vagy?

" a gyereket biztonságban éreztem, amellett hogy a hámot fogtam, még a kezét is. "
Így is kell. Sőt, nem is kéne letenni a földre. Hám, kézfogás és fej fölé tartás. Ez a minimum. És soha, de soha ne gyere ki a légópincéből, veszélyes ez a világ.

"Törődő, vigyázó, gondoskodó, felelős nagyszülőnek tartom magam."
Akkor jó, ha te annak érzed magad. Attól még mondjuk nem vagy az, de legalább az érzésed megvan.

"Egy éve nem használtuk a hámot. És tegnap a lányom elővette megint. És jól tette. És ha kell, mert úgy érezzük, hogy úgy biztonságosabb, akkor jövőre is elővesszük"
Legalább az esküvőjén vegyétek le. "

Látom az idióták mindenhol megjelennek. Ismersz???? Nem. Akkor miért is írsz véleményt rólam? Se bolond, se vénasszony nem vagyok. Nem tudom mért kell idióta kommentekkel szétoffolni a topikot, de hajrá, folytasd. Én pedig, tetszik neked vagy sem, ha úgy látom szükségét, felteszem a gyerekre a hámot. Innentől kezdve ignorálom a hozzám írt f@szságaidat. Pá