Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilucs

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvafröccs Téli puncs 2022.07.23 09:57:16
2 éve nem irtam ide... Ez leginkább azzal magyarázható, hogy , ha tehetem nem ülök a számitógép előtt , hanem inkább lelépek a térképről. De most, hogy Covid börtönbe kerültem 10 napra, elkezdtem gondolkodni azon, hogy valójában mit is szeretek én csinálni, ami olyan flow- élményt ad, de nem kell…..
Szilvafröccs Anyai ösztönök :) 2020.07.25 23:33:56
Mindig is vágytam arra, hogy anya lehessek. Nagy családot terveztem, sexy férjet és sok kis Emmát :) A fiúkhoz nem értek, úgyhogy leginkább cserfes, nagydumás, folyton göndör kacajokat dobáló Emmákat képzeltem el. Gyönyörű ruhácskákban rohangáló, duracell elemes kis Emmákat. Genfig kellett elmennem,…..
Genf egy szeles város... Úgy tűnik én csak szeles helyeken érzem jól magam, de ez nem tudatos :D Ha visszagondolok a Genfben töltött hónapokra, tudjátok mi jut először eszembe? Az a Pasi aki nem hivott meg a két pohár boromra az első (és ezzel együtt az utolsó) randinkon a Chat Noirban. Genfben…..
Szilucs 2020.04.10 19:19:28
@Veressné Mária Tóth: Koszonom, kedves vagy :) En is irnek gyakrabban , de halistennek nincs ra idom :)
Szilvafröccs Genfi tonic 2020.01.03 20:05:42
Nem tudom, hogy máig igy van-e a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Európába tartó járatainál, de 2016 október elsején egy csirkekeltetőből indultam Genfbe babysittelni. Vagy inkább sörsátorból, csirkekeltető lámpákkal. Egy élmény volt ott majd egy órát állva várakozni, a mögöttem álló, nem szellemi,…..
Szerintem mindenki érezte már azt , hogy elég volt, ennyi, ebben nincs több. Van , aki ebbe belenyugszik, és van , aki változtat. Én ez utóbbit választottam. Úgy éreztem, hogy az akkori életemből nem tudok többet kihozni. Nincs már mit, mindent elértem, mindent kimaxoltam . Volt egy munkám, amit…..
Szilvafröccs Laza Lelkifröccs 2019.11.20 19:32:49
Amikor az ember nagy útra kell, sokat készül rá. Becsomagolja a fél életét , izgul, könnyek közt szépen lassan kibotorkál az addigi életéből. Tudja, honnan indul és hová tart. Persze ez mind a normális emberekkel történik, nem velem :D Fogalmam sem volt hová megyek, életemben nem jártam még a…..
Kedves Tevenovella olvasók!  Köszöntelek titeket a szilvafröccs.blog.hu-n ,ami azzal a céllal jött létre, hogy megtöltsük tartalommal azt a bizonyos "szilvafröccsös" poharat , mégpedig azokkal az élményekkel , amiket azóta gyűjtögetek, amióta elhagytam szeretett szülővárosomat, Nyíregyházát.…..