Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janko.95

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este 22.00-kor folytatódik a La Liga a Barcelona számára...
A Barcelona régi célpontjai válnak szabadon igazolhatóvá a nyáron...
Szerdán a Real Madrid látogat Barcelonába, az idei első El Classicora. Az már biztos, hogy Arthur nem fog játszani a meccsen sérülés okán, de kinek kellene?..
Tegnap este mélypontra érkezett a Barcelona idénykezdése. Ötlettelen és reménytelen játékkal tükörsima vereséget szenvedett a csapat a jól futballozó Granada otthonában...
janko.95 2019.09.22 15:35:12
Valverde: "Aggódom, mert négy meccs már tendencia."

Négy meccs?

Celta Vigo-Barcelona 2-0
Liverpool-Barcelona 4-0
Eibar-Barcelona 2-2
Barcelona-Valencia 1-2 (semleges)
Bilbao-Barcelona 1-0
Osasuna-Barcelona 2-2
Dortmund-Barcelona 0-0
Granada-Barcelona 2-0

A napnál is világosabb hogy évek óta leszálló ágban vagyunk. Csak eddig volt egy Messi aki úgymond megmentett minket, volt egy MSN, és nem volt annyi kiöregedő játékos a keretünkben. 4 éve (inkább 5) közelében nem vagyunk a BL-nek, úgy hogy nálunk van a világ legjobb játékosa. Valverde-nek semmi tekintélye nincs már, belső információk szerint, és már Messi sem fogja megmenteni (remélhetőleg). A Villarreal ellen akár egy edzőbuktató meccs is lehet. Legalább is én ebben bízok, mert ez a játék a Bilbao-nál lehet hogy jó volt, de ide édeskevés. Elolvastam a pontozást, szerintem ilyen mérkőzés után felesleges pontozni. 1-2 dolgot még hozzá tennék:

Stega-tól ne várjuk hogy minden büntetőt kifogjon, még úgy is hogy ő az egyik legstabilabb pontunk.

Semedo nem kezdő szint? Akkor ki legyen helyette? Mert más nincs. Valverde egyedüli hülyesége hogy át rakunk bal oldalra egy jobbhátvédet... persze hogy sz*r meccset hoz. Roberto meg nem hátvéd, oda ő gyenge, és sajnos a középpályára is. Kiegészítő embernek talán jó, én többet sosem láttam benne.

Piqué-t akármennyire is szeretem, sajnos kezd kiöregedni. Lenglet megfelelő, viszont zsinórban már nem tudom hanyadik meccset hozza, de rotálni minek... igaz Ernesto? Ezért lett volna jó De Light... Mert Umtiti véleményem szerint már nem lesz olyan mint a sérülése előtt. Ha akkor megműtteti magát most nem itt tartana.

Firpo-t kár elővenni, nincs még itt annyi ideje hogy megszokja a környezetet (Grizi szintúgy). Azzal meg hogy lecserélte Valverde totál lenullázta az önbizalmát... jár a taps.

Raki már egy jóideje nem hozza a szintet, és az sem segít rajta hogy a klub szó szerint odab*szta a PSG asztalára őt. Azok után amit ezért a csapatért letett. Én sem lennél túl jól mentálisan.

Pérez szerintem még nincs azon a szinten. Fati jó, de ne egy 16 éves gyerektől várjuk hogy megmentsen minket.

Vidal összehozta a büntetőt, de anélkül sem nyertünk volna. Én nem venném elő, csak harcolt, ahogy azt tőle megszokhattuk.

Egy szónak is száz a vége, kövi fordul(k)óban kiderül hogy mi lesz Valverde sorsa. Az öltözőt szerintem már elvesztette. Viszont nekünk nagyon nem mindegy hogy hány hónapot cseszünk el az idényből. Remélhetőleg minél előbb menesztik.
Az FC Barcelona elnöke exkluzív interjúban beszélt a Barça TV-vel különfélekérdésekről. Téma volt az Espai Barca, a klub pénzügyi helyzete, Neymar illetveMessi szerződése is. Josep Maria Bartomeu elnök pénteken exkluzív interjút adott a Barca TV-nek,amelyben különféle kérdéseket értékel a klub…..
janko.95 2019.09.07 15:27:42
@PBence20: De Jong szerintem egy zseni, viszont megint az a probléma hogy a legutóbbi meccsen is balra tolódva játszott, tartok tőle hogy Valverde a továbbiakban is így fogja játszatni. Holott az ő helye inkább Busquest pozícióján lenne. Arthur nálam a másik fix kezdő a középpályán. Innentől már csak a fix harmadikat kellene megtalálni Valverde-nek, aki szerintem idén Busquest lesz, pedig szerintem egy Puig-gal (ha nem is minden meccsen, de szépen lassan beépítve) jobban járnánk. El kell fogadnunk hogy vannak kiöregedő játékosaink, akik már túl vannak a zenitjükön (Rakitic, Busquest, Suárez, Piqué). És erre megoldást kell találnunk, én ezért is voltam csalódott mikor Neymar-t nem sikerült leigazolni (talán Januárban...). Mindenesetre még a szezon elején járunk, messze menő következtetéseket még nem érdemes levonni, figyeljük türelemmel az eseményeket, viszont az érzéseim nekem is vegyesek Dr Mouse kollégához hasonlóan.
janko.95 2019.09.07 15:19:44
Kedves Olvasók, Barca Fanatikusok! Elérkezett az idő! A blog életben maradása miatt szorgos szerkesztői kezekre van szükségünk. A magánéletemben és a munkámban megnövekedett feladataim miatt a elkövetkező terjedelmes időszakban nem tudom ellátni folyamatos tartalommal a Barcanoticiast. Ha nem…..