Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mia Rhal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este a Juventus teljes vezetősége lemondott, azonban John Elkann ma megerősítette, hogy a földindulásszerű változások ellenére a zebramezes csapat továbbra is Massimiliano Allegri irányítása alatt marad. "Mindig nagyon pozitív érezni a részvényesek támogatását, ezért köszönöm John Elkannak…..
Mia Rhal 2022.11.30 10:47:21
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke, Gabriele Gravina figyelmeztette a Juventust azzal kapcsolatosan, hogy amennyiben a torinóiak nem hátrálnak ki a Szuperligából, kizárásra kerülhetnek az olasz bajnokságból. A 12 alapító klub közül mindössze a Juventus, valamint két spanyol klub, a Real…..
A vállműtét után felépülő Matthijs de Ligt kezdőként tért vissza a Juventusba, s a csapat 2:0-ás győzelmet aratott a Cagliari elleni bajnoki mérkőzésen. "Nehéz hónapok voltak, keményen dolgoztam azért, hogy visszatérjek és játszhassak. Ma nagyon boldog vagyok az egész csapat miatt." - mondta a…..
Mia Rhal 2020.11.23 01:55:28
@DelPiero2: Tudtommal teljesen jol beszel Ronaldo olaszul es meg is ert mindent,csak valahogy nem erzi magaenak a nyelvet.(volt mar nem egy olasz nyilatkozata).
A Juventus bemutatkozott a Bajnokok Ligája csoportkörében, s így egy nehéz mérkőzéssel, az Atlético Madrid otthonában vívott ütközettel a háta mögött folytathatja a bajnoki versenyt. A következő ellenfél a Torinóba látogató Hellas Verona csapata lesz, amely eddig igencsak kiegyenlített…..
Mia Rhal 2019.09.21 20:07:03
@steven.h: Pontosan!
Miután összegeztük azokat a dolgokat, amiket az újdonsült sportigazgató jól csinált, most jöjjenek a hibák. Erősödött a Juventus, pénzügyileg pozitív mercatót is zárt, jó üzleteket hozott tető alá, akkor miért is rossz a megítélése Paraticinek? A válasz egyszerű, a Juve keretében 27 játékos van,…..
Mia Rhal 2019.09.13 23:16:46
@hellan: Azert,az utanpotlas nem ilyen egyszeru hogy tavaly csinaltunk vmi újat es akkor jovore beerik.Ezeket a dolgokat hosszabb tavon kell ertekelni also hangon 5-10 ev mire egy ilyen beerik.
A Juventus nyáron igazolt védője, Matthijs de Ligt szerint nehéz dolga lesz a Juventusnál, hiszen még meg kell szoknia az új környezetet. A fiatal bekk erről azután beszélt, hogy megválasztották az év holland futballistájának. De Ligt az előző idényben csapatkapitányként a Bajnokok Ligája…..
Mia Rhal 2019.09.03 19:06:47
@alessandrinho: Ezt azert nem mondanam,de Ligt-nek helyezkedesi problemai voltak ami taktika hiba.Ez kikuszobolheto.Rugani,meg egyszeruen tul gyenge.