Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Millennial Falcon

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shownotes: Az idei Game Awards jelöltjei (esetleg megérhet egy szavazást a RE2...) Az eredeti Resident Evil 2 (1998) Az új Resident Evil 2 (2019) Resident Evil 1.5 (1997) Resident Evil 1 (1996) Resdient Evil 1 Remake (2002) Pipp "konspirációs" 2018-as videója a RE2 20. évfordulóra Erik…..
Shownotes: Star Wars Jedi: Fallen Order trailer Bugcsokor  ..
Shownotes: Alien 3 NES játékmenet Alien 3 NES böngészőből játszható, emulált verzió Alien: Isolation előzetes Batman NES játékmenet Terminator 2 NES játékmenet Az említett romhack, amivel kicsit kiegyensúlyozottabb a játék Contra NES játékmenet Az ikonikus Alienes gépfegyverhang..
Sziasztok! Újabb hét és újabb gondolatok eredtek meg a fejemben. Ezúttal nem új keletű a dolog, töröm rajta egy ideje a kobakom, hogyan is tudnék értekezni ebben a konkrét témában. Ami persze egyértelműen a videójátékok világában való barangoláshoz kötődik és az idő múlásával minden gamert egyre…..
A "zöldmárió" különálló sorozata is megér egy misét, részletek a podastban! Shownotes: Luigi's Mansion 1 játékmenet Luigi's Mansion - Dark Moon játékmenet Luigi's Mansion 3 játékmenet Mario is Missing Luigi és a beszari Mario-kiabálásai Az öreg-bébi professzor Az áramszünetes pálya az első…..
Bemerészkedtünk a Burkittsville-i erdőbe és megnéztük, tényleg olyan ijesztő-e az a fránya boszi.  Shownotes: Blair Witch Volume I: Rustin Parr Fonyesz cikkje a legújabb Blair Witch játékról Az ideglelés film bemutatója Egy interjúkkal tűzdelt cikk a filmforgatásról Az útkeresős bug a játék…..
Sziasztok! Az előző bejegyzésemben bemutattam 10 általam preferált horror/thriller filmet. Halloween alkalmából készültem nektek egy újabb tízes listával, ezúttal a videójátékok világából. A felsorolásban megtalálhatóak játékok a 2000-es évek elején megjelentektől kezdve, egészen a közelmúltban…..
Millennial Falcon 2019.11.03 22:42:18
@Fonyesz: A Dark Corners akcsijós a GOG-on még pár napig, én is a napokban szereztem be.
Nagy kedvencünk, az "iskolás-GTA" kerül górcső alá mai adásunkban. Shownotes: Bully (2006) A Halloween misszió Az említett étvágygerjesztő konyhás-néni Az időközben alakuló Luigi's Mansion 3 kritikák Az utolsó rajzóra ;) A lopakodós küldetés A sumos/kajás árkád játék A Bully 2 cikk..
Hivatalosan is megkezdjük a Halloween szezont!Egy PS2-es hidden gem a mai adásunk témája, amit minden hibája ellenére is nagyon szeretünk! Shownotes: The X-Files: Resist or Serve játékmenet Az eredeti cast a játékban A PS1-es/PC-s X-akták játék Az említett könyv a…..
Száguldás, Porsche, pixelek! Shownotes: Horizon Chase Turbo (2018) Sega Rally 2 Arcade (1998) Top Gear (1992) Outrun (1986) Az a bizonyos Metal Jesus Rocks Horizon videó A fejlesztőcsapat Egy track megunhatatlan zenék közül..
Következő adásunk áldozata, egy retro-feelinges beat 'em up, szuper grafikával, hamisítatlan japán hangulattal. Shownotes: River City Girls (2019) River City Ransom/Kunio-kun Ransom (1989) Double Dragon Neon (2012) Deadpool (2013) Shaq Fu ALegend Reborn (2018) A focis Kunio-kun A kidobós…..
Mai vicc: - Mi lesz akkor, ha pár bukottnak ítélt fejlesztőből csinálunk egy csapatot, és rájuk bízunk egy projektet, had bukjanak csak? - Silent Hill. Részletek a soron következő epizódunkban: Shownotes: Silent Hill (1999) Sweet Home (1989) A "lúzer" Team Silent Silent Hill Soundtrack -…..
Következő témánk, egy nem sok visszhangot kapott, de számunkra emlékezetes játék lett (nem, nem csak a főszereplő, hm, adottságai miatt). Shownotes: Az intró :) Heavy Metal F.A.K.K. 2 (2000) Wiki Heavy Metal F.A.K.K. 2 Trailer Julie Strain Kevin Eastman (TMNT, Heavy Metal) A Heavy Metal…..
Miután átvettük a kontrollt a Control felett, el is mondjuk a tapasztalatainkat és élményeinket a Remedy legújabb művével kapcsolatban. Shownotes: Control (2019) Alan Wake (2010) Alan Wake 2 Prototípus (2015) Quantum Break (2016) Polgár Jenő (hivatalba') Deadly Premonition (2010) Poets of…..
A Remedy formabontó 2001-es noire-os, képregényes klasszikusa és annak bőrkabátos, összetört hőse, Max Payne a következő adásunk "vendége, tartsatok velünk! Shownotes: Max Payne (2001) A Remedy demoscene munkássága Death Rally (1996) Micro Machines (1991) Dark Justice A Ponyvaregényes…..
Fogadjátok sok szeretettel két harmincas gamer beszélgetéseit a számukra első lépéseket és első fénykort is jelentő ezredfordulós játékokról, játékiparról, valamint a mai kor gyöngyszemeiről.   Shownotes: A "Sárgakazis nintendó" avagy a Terminator 6 famiclone A "karos nintendó" (Atari 2600 klón)…..