Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TűzvihaR

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeritek azt az érzést, amikor egyszerűen mindennek elvész az értelme? Amikor semmi sem tud már motiválni. Ez egy nehéz út... Amelyen csak saját magadat tudod végigvezetni. Ha pedig elakadsz, akkor sem szabad megállni. Menni kell tovább és tovább. Addig menni, amíg el nem éred a végét! Amíg minden…..
                             Élj hálásan! Nagyon fontos, hogy hálás beállítottsággal nézzünk a világra. Túl könnyen beszéljük be magunknak, hogy nehéz az életünk, legalábbis bizonyosan nehezebb, mint szerencsésebb sorú barátainké vagy testvéreinké, akikkel szinte minden nap találkozunk. Ha azonban…..
TűzvihaR Stressz? Azt már nem! 2019.10.31 18:21:23
Több felmérés is azt mutatja, hogy a mai tinédzserek egyre stresszesebbek. De vajon van rá okuk? Van rá okunk?..
TűzvihaR *BookBox* 1 2019.10.19 10:14:46
Azt a könyvet, amiről most mesélni fogok, véletlenül sikerült megtalálnom, egy Libri nevű könyvesboltban. DE! Egyáltalán nem bántam meg! SZ MINT SZŰZ Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is hülyének nézték, amiért a házasságig akar várni a szexszel. De amikor emiatt a pasija is szakít vele,…..
TűzvihaR ForYou *sorozat ajánló* 2019.09.28 19:10:44
Az előző részben említett kedvenc sorozataim listájának első darabja. Pretty Little Liars (Magyarul: Hazug csajok társasága) Ez a nagyszarű sorozat egy Rosewood nevű városban játszódik.                                         Öt lányról szól. Névszerint:    Aria Montgomery,   Spencer…..
        Ha komolyan venném ezt a téboly, amit az emberek játszanak, én is beleőrülnék. Ne azonosítsd magad semmilyen drámával, mert arra csak azoknak van szükségük, akik még nem ismerték fel, hogy a nézőtérről szemlélve az egész nagyon nevetséges! A drámában azok vesznek részt, akik függenek a…..
TűzvihaR 2019.09.28 18:25:40
Nesze!szer Reggeli Nesze 2019.09.26 20:30:09
    Pszichológiailag a boldogság sokkal inkább függ az elvárásoktól, mint az objektív körülményektől. Nem attól leszünk elégedettek, ha békében és bőségben élünk, hanem attól, ha a valóság megfelel az elvárásainknak. A rossz hír, hogy a körülmények javulásával az elvárásaink megugranak.…..