Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panel Prolina

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közéleti szerep nem választható, és nem hárítható jogilag. A név, az arc és test önként nyilvános térbe helyezésével a név és képmás leközléséhez nem kell engedély. A 2021. februárban közzétett miniszteri vagyonosodási nyilatkozatot, a családtagokat és azok barátait is bevonó milliárdos…..
Panel Prolina 2022.05.14 23:12:34
@Ekrü: Egy frászt a "balos sajtó" emlegeti hibásan az ex asszonyság nevét! TONYÓ kettesszámú felesége RC, a második házasságával nem vette fel az új férje nevét, hanem megtartotta az első férjétől felvettet, illetve pontosabban felvette a második asszonynevét, aztán hamar visszavette az előzőt, az elég sok negatív tartalmat hordozó, de annál jobban jövedelmező vezetéknevét, na ezt add össze!... mielőtt bárkit is hibáztatnál, de a brancsotok már csak ilyen valósághajlítgató fajta.
A Fidesz a gyöngyöspatai cigányok mellett az általa „börtönbiznisznek” nevezett ügyek szereplőit is beemelte a gyűlöletkampányukba, és így a lassan induló propagandakonzultációnak is részesei lesznek. Egészen elképesztő, hogy a Fidesz által generált problémáért a Fidesz az ellenzéket, az ügyvédeket,…..
Panel Prolina 2020.02.25 20:26:19
@Hungryhorse: Nomen est omen, de nyakon fölül gyenge is az, aki egyszerű tőmondatokat nem tud, vagy nem akar felfogni, amire pedig egy ló is simán képes, ezért nem etetek tovább éhes trollokat, másnak sem ajánlom.
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..
Panel Prolina 2019.08.28 13:03:23
@lol7: Hiába "döglenek meg" a kegyelt ákádémikusok, az özvegyek kapják tovább az adónkból ellopott nem kevés summát.