Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vipertooth

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
vipertooth 2019.10.25 08:47:16
                        Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.   …..
                        „Milyen egy átlag mai kapcsolat? A szexualitás elapadása után felléphetnek a kizsákmányolás különböző fokozatai, s ha a másiknak ez nem tetszik, jönnek a külön utak” - úgymint az internetbújás, titkos találkákra járás, vagy az éjszakáig kimaradozás, csakhogy ne kelljen a…..
vipertooth 2019.09.26 11:00:06
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
vipertooth 2019.08.31 13:58:29
@acycloren: Nem is kell mindenki miatt változni. Az önazonosság fontos. De a múltban elkövetett hibákból tanulni kellene. Ez sokakban nincs meg, mert az egó mindenek felett áll.
vipertooth 2019.08.31 14:32:11
@Captain Admin: Nem én vagyok a poszter. Hol olvastál ilyet? :D
Igazán leszokhatnál arról hogy ismeretlenül gyanúsítgass másokat ;)
vipertooth 2019.08.31 13:55:16
@Captain Admin: Nagyon kedves hogy aggódsz, de a húspiaci értékem köszöni szépen nagyon jól van. Puszillak ;) ;)
Posztolónk beismeri, hogy sosem volt sárkány, és talán emiatt érzi a bátorságot a párja, hogy titkos találkákat szervezzen lányokkal. De amikor az ártatlannak mondott összejövetelek utólag derülnek ki, vagy a pasi egyenesen le is tagadja őket, a bizalom kissé meginog. Vajon honnan a beidegződés,…..