Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Setenkedő kisasszony

48 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészségügyi tételek Fahéj:) 2013.12.12 00:06:11
E ..
..::Sheidy Élete::.. DIY konty 2013.03.23 00:16:59
..
Egyedül élő, kissé túlsúlyos, ülő munkát végző nő, munkaidejének nagy részét számítógép előtt tölti, ügyfelek problémáival foglalkozik. Estére teljesen elfárad testileg és szellemileg is, nincs kedve egyedül sportolni, ha hazaér, TV-nézéssel tölti el a szabadidejét.…..
Barátja lakást szeretne vásárolni, ajánlottak számára egy lakást, ami nagyon tetszik neki. Mindenben megfelel az elképzeléseinek, az úthoz közel zöldséges, ABC, és közel van a bölcsőde, ahová babakocsival gyalog el tudná vinni a gyermekét. Ön mégis le szeretné beszélni a…..
Egészségügyi tételek 17.tétel 2013.03.13 16:40:10
Szomszédjában idős nő lakik, akinek látása gyenge, vérnyomása ingadozik. Orvoshoz menet elcsúszott a jeges úton és eltörte a bokáját, fekvő gipszet kapott. Egyedül él, eddig ellátta magát, és eljárt a nyugdíjas klubba is. Lánya hetente látogatja, és segítséget kér…..
Segítséget kér öntől a fiatal anyuka első osztályba induló gyermeke részére az egészséges életmódnak megfelelő napirend összeállításában. A gyermek félénk, nagy az alvásigénye, étvágytalan, sok édességet eszik, keveset mozog. Adjon tanácsot a megfelelő napirend…..
Fiatal anyuka és 4 éves kislányának külseje ápolatlanságra utal. A kislány bőre feltűnően száraz, haja elhanyagolt, körmei nagyok és koszosak. Az anya testszaga kellemetlen, ruházata piszokkal szennyeződött, arca erősen sminkelt. Beszélgessen el az anyukával a személyi…..
18 éves túlsúlyos lány keveset mozog, nagy az édesség igénye. Családjában többen cukorbetegségben szenvednek, tudja, hogy a családi halmozódás miatt ő is hajlamos e betegségre. Felvilágosítást kér Öntől a cukorbetegségről. Tájékoztassa az érdeklődőt! Tájékoztatója…..
28 éves, 70 kg testsúlyú várandós nőnek a vércukorvizsgálat emelkedett vércukor értéket mutat, emiatt életmód változtatásra van szüksége. Segítsen a megfelelő életmód kialakításában az alábbi szempontok szerint! - a diétás gyógykezelés fogalma, célja - az…..
A helyi általános iskolából felkérést kap, hogy tartson előadást 8. osztályos tanulóknak a mentális egészség fenntartásáról. A felkérés során külön kérik hangsúlyozni a drog és az alkohol fogyasztásának káros hatásait. Tervezzen előadást a 8. osztályos tanulók…..
A helyi általános iskola megkeresi azzal a kéréssel, hogy a 8. osztályos tanulóknak családtervezéssel kapcsolatos előadást tartson. Ön elvállalja. Tervezze meg az előadást! A feladat megválaszolása során az alábbi szempontokra térjen ki: - kapcsolatfelvétel, társas…..
  Ismeretségi köréből egy 30 éves édesanya keresi fel Önt tanácsot kérni. 4 éves kisfia 3 hónap alatt 5 kg-ot gyarapodott. Ő és férje is súlyfelesleggel küzd, s nem szeretnék, ha gyermekük is hasonló sorsra jutna. Adjon életmódbeli tanácsot a szülőknek a gyermekük…..
Szomszédja tanácsot kér Öntől. 60 éves, krónikus keringési betegségben szenved, az ősz végén háziorvosánál jelentkezett vérnyomásának ellenőrzése miatt. Orvosa javasolta az influenza elleni védőoltás beadását. Tájékoztassa a beteget az influenza megelőzésének…..
  58 éves nő, elhízott, erős dohányos. Vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szed. Szociális háttere rossz, vegyi üzemben dolgozik, szeretne a dohányzásról leszokni, és testsúlyát csökkenteni. Magassága: 168 cm, testtömege: 90 kg. Adjon tanácsot az…..
Közeli rokona Panni 15 éves, megismerkedett egy idősebb fiúval, akivel egy hónapja már együtt jár. Úgy gondolja, hogy közelebb szeretne közelebb kerülni a fiúhoz és felmerült benne a fogamzásgátlás kérdése. Tekintettel közeli baráti kapcsolatukra Önhöz fordul tanácsért! A…..
Egészségügyi tételek 5.tétel 2013.03.10 01:44:16
Egy 35 éves férfi arról panaszkodik, hogy az utóbbi időben fáradékony, reggel nehezen kel ki az ágyból, térd- és vállízületében fájdalmat érez. Keveset mozog, dolgozni autóval jár. Számítógép előtt, ülő munkát végez. Nincs ideje hét közben sportolni, mivel másik helyen…..
  Péternek (46éves) két éve agyvérzés miatt a bal oldala béna. Az agyvérzést megelőzően nagyon aktív életet élt, verseket írt, zenélt. Intelligens, jó humorú, igazi társasági ember volt. Betegsége miatt felesége elvált tőle, 70éves édesanyja vette magához, aki egy…..
..::Sheidy Élete::.. Gondolatok... 2013.01.14 23:11:47
Mostanában gondolkodom ,hogy újra videókat kéne csinálni. Tudom ..tudom már egyszer letöröltem az összeset meg ilyenek de esküszöm hiányzik, hogy bajlodjak velük meg emlékek imádom a videós emlékeket. Meg igazából lenne mit fel venni mert újra beindult akis életem imádom! Egy…..
..::Sheidy Élete::.. 2 Banda 2013.01.14 23:04:38
Egy hét eltelt, de a recepcióst azóta se láttam. A vendégek már meg szállták a hotelt. Én az étkezőben segéd kezdtem. Jó volt a vendégek közt sürögni forogni, főleg a helyes fiúk között. De sajnos nem kezdhetem ki velük 1-2 hétig nem éri meg nem is vagyok olyan csaj, én a…..
Táplálkozás A táplálkozás az az összetett élettani folyamat, amelynek során a táplálékot elfogyasztjuk, az megemésztődik, felszívódik, és a szervezetben hasznosul. A szervezet energiaszükséglete függ az életkortól, a nemtől, a napi tevékenység jellegétől. Az energia nem…..
Cukorbetegség A cukorbetegség (magyarul: édes vizelés) a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövődményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait. A cukorbetegség egy olyan állapot, amelyben vagy a hasnyálmirigy nem termel elég inzulint, vagy a…..
Szia én Sheidy Evans vagyok. Eddig London szívében életem, de 5évvel ezelött kénytelenvoltam a szüleimmel egy kisebb városba költözni Doverbe. Ne szaladjunk ennyire előre  nézzük csak, hogy kezdődőt: -Shei ébredj! Indulunk! -kiabálta fel anyu. Nagy nehezen felébredtem…..
A betegség kialakulása Az emberi szervezetet külső és belső károsító ingerek érhetik. Az egészséges szervezet ezeket a hatásokat helyes alkalmazkodással képes kivédeni. Ha a védekező folyamat valamilyen oknál fogva a szervezet felépítésében vagy működésében megromlik,…..
..::Sheidy Élete::.. Kreatív 2013.01.07 21:10:37
..
Ma sétáltam haza felé és eszembe juttot ,hogy milyen régen írtam. Pedig régen imádtam írni átsegítet sok-sok nehéz helyzeten. Hát rájöttem újra alkótni kéne kreatívnak lenni sok szükségem lenne rá. Így hát sokadikra elterveztem ,hogy újra írni fogok. Jó tudom ez nem így…..