Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M. Nagy Attila

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid leszek. Amióta ez a blog indult, egy dolog vezérel: se Orbán, se Gyurcsány. Ennél magasabb labdát nem lehet kapni. Akkor MZP, most...
M. Nagy Attila 2021.10.08 21:56:54
@megamovieboy: "Ellenben amikor olyan multikat engednek be, melyek tönkreteszik a tőkehiányos hazai cégeket, vagy alacsony hozzáadott értékű munkát végeztetnek kevés befektetéssel, az káros az országra nézve."

Egy részről ez úgy nézne ki, hogy a multi cég ingatlanokat bérel, vesz, ahol nincs számottevő termelés, munka. Ez nagyjából pénzmosásnak felelne meg, de mutass olyan multit, amelyik pénzmosást végez.
M. Nagy Attila 2021.10.09 06:53:32
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ezt Holliknak üzend, ő mondta :) Amúgy a ragaszkodás ahhoz a fixációhoz, hogy egyik férfi áll a másik mögött, nagyon beszédes. A Párt részéről és részedről is.
M. Nagy Attila 2021.10.09 07:41:28
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: MZP Csongrád megyében született. De most Gyurcsány áll mögötte, de Gyurcsány nem csongrád megyei. Ennek így semmi értelme. Különben is, ne nekem címezd, a Párt kommunikációban van a hiba. Hollik szerint MZP nem Gyurcsány embere, semmi értelme nem lenne. Hiszen Csongrád. És különben is, Csongrád Cs betűvel kezdődik, Gyurcsány pedig Gy-vel. Véletlen?
A tegnapi bejegyzéshez szólt hozzá ma hajnalban 5 óra 5 perckor BIG74 Bodri. „Az az érzésem - írta -, hogy az Indexnek már nincs szüksége az olvasói támogatásra.” Erre válaszolt 8.18-kor Manna5: „Miért, eddig volt? Ennyi ingyenes, nagyon jó tartalom akár el is tudná tartani, ha nem az Indamédia…..
M. Nagy Attila 2019.08.27 13:11:54
@megamovieboy: Az eredet téma sokkal bonyolultabb annál mint sem egy internetes blog vagy akár a facebook lehetőségeihez mérten, keretei között lehetne vitatkozni róla, vagy akár netes linkek bemásolása adhatna bármilyen bizonyítékot. Megalapozott tárgyi tudás mellett is sok utánajárás, könyvtárbújás után lehet egy egy munkát, dolgozatot kiadni, vagy a témáról érdemben beszélni. Laikus által elolvasott pár netes közlemény csak vaktában lövöldözésre, a felszín kapirgálásra ad lehetőséget. Viszont ez a blog inkább a média tartományát célozza, ne vigyük félre holmi antropológiával.
Erről lappang egy vita a világhálón. Búvópatakként tört elő, ha írt róla a 24.hu, a hvg.hu, a Mérce.hu, egy-két blogger és néhány értelmes kommentelő. Augusztus 22-én Kabai Domokos Lajos kavicsot dobott a csordogáló vízbe. A Bekiáltás blog alapítója szerint a hatalmon lévők „Háttérbe szorítják a…..
M. Nagy Attila 2019.08.26 11:29:40