Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeena

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest, 1995-1996. Huszonhárom éves vagyok. A kilencvenes évek közepén a Mahír egyeduralkodóként terpeszkedett a közterületi reklámpiacon, a Pesti Est fekete-fehér kis fanzine volt, az internet pedig a számítástechnika szentek szentjének számított. Olyan területnek, ahová csak…..
szeena 2011.12.08 13:07:00
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Bármekkora hülyeségnek is tartom a pletykát, miután a Bloomberg után a Wall Street Journal is írt róla, kénytelen leszek megírni a véleményemet a felezős iPhone-ról.Mert hát az a hír - ismét -, hogy a tűzhöz közel álló források szerint egy a mostanihoz képest felezett…..
szeena 2011.02.14 10:30:38
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...