Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klank

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én a Fábry helyében roppant hálás lennék a Gergényinek, térden csúszva közlekednék a főkapitány szobája előtt, és fényesre csókolgatnám a kezeit. Hiszen a 23-ai balhé után mostmár minden Fábry-show-ból öt percet lazán le lehet tudni egy…..
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..
Klank 2006.07.18 23:25:41
Ajánlom a következő linket: www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=g039&p_ckl=38
Most akkó melyik frakcióban is ül? Borzalmasak vagytok.
Gyenesi amúgy olyan amilyen, Scmittel nem az az a baj, hogy politizál, hanem az, hogy olyanná vált mint egy politikus. A doppingbotrány óta egy nagy nulla sportdiplomáciánk, és ebben szerpe van Smitt Pálnak is. De lehet, hogy tévedek.
comment:com Superman kétszer is 2006.06.18 08:57:08
Míg a labdarúgó VB mára kínlódást (Japán-Horvátország), könnyed szambát (Brazília-Ausztrália) és öregecske franciákat (Franciaország-Dél-Korea) kínál az RTL Klubon, a többi adó próbál alternatív megoldásokkal szórakoztatni minket. Sorozatfüggőknek igazi ínyencség…..
Még pár óra, és indul a foci-vb, és egy hónapon keresztül ugyanazt a stúdiót bámulhatjuk majd a mérkőzések szüneteiben. Mi most egy kicsivel hamarabb megmutatjuk, hogy honnan is kommentálják majd az eseményeket, és hol szabadkozik majd a műsorvezető, hogy akadozik a hang és…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
comment:com Csütörtöki ajánló 2006.05.25 10:00:00
Az RTL ma Gálvölgyivel száll harcba este kilenckor, és a veterán tréfamesternek jók az esélyei, ugyanis a TV2 egy egészen bizarr filmet halászott elő a komposztból, ami mondjuk a Szívtipró gimi sávjában, kora délután elmenne, de főfogásként igen gyérnek ígérkezik. "A…..