Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OG-blog

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotofave Photography Gergely Orosz and Gyorgy Szokolay modell portré glamour portfólió fotózás fotofave fotó www.fotofave.com  Please wait,while loading...  Fotofave is made up of two young and talented photographers, who are traveling around Hungary, and taking cool sets…..
  Gergely Orosz Photography - modell portré glamour portfólió fotózás fotofave fotó www.gergelyorosz.es  Please wait,while loading...   ..
no comment, talán nem is szükséges :) ..
bár ebben valahogy jobban nyomja a kiscsaj. mérnem tud ilyet mindegyik csaj? kéne rá egy törvény :P  ..
Mielőtt leugranál az esti buliba, nézd meg, hogy mi is a menő,nehogymá ne te kapd lent a legjobb csajt :P..
FOxy és eloleny blogja maffijaaa 2008.01.09 20:45:47
hmm,hát ő igazából egy maffiózó aki milliókkal szaladgál,és neki csak egy húzás hogy megszerezzen valamit,de most tőlünk csak hatvan forintot kér,mivel nem él vissza a "tudodmivel" :)..
akinek van szabad meghívója a bh-ra, és elég jófejnek érzi magát ahhoz hogy meghívjon, az 'légyszi légyszi könyörgöm mindent megteszek', szal örülnék egy meghívónak :) ugyanis a razzia utáni adatbázis visszaállítás után sikerült kikerülnöm :S..
FOxy says (19:45): lent a boltba mondom a nőnek h kérek egy 2gigás memóriakártyát FOxy says (19:46): nézrám aztá aszondja nemtudom mondom, mit nem? néz néz mondom egy két gigás memóriakártyát kérek usb-s elosztót? mondom nem két gigás…..
a teljes stáb nevében(azaz eloleny,és jómagam (FOxy) nevében:)) boldog karácsonyt kívánok mindenkinek,az összes hűséges olvasónknak, igen-igen,mind a 7nek ;) ajándékként pedig ittvan Melissa, akinek biztos sokan örülnének, a fa alatt,vagy maguk alatt? hmmm,én nemtom :) pussz…..
OG-blog 2007.12.28 20:39:54
nah megérte a blog a második karácsonyát is, az utóbbi hónapokban elég szép forgalommal,azaz már több mint 7 látogatónk van :P de még mindig kuva kevés a komment :( szal hajrá, ösztönzésnek pedig ittvan az idei karácsonyi képecske  csak akkor nézzétek meg, ha jók…..
hát, van amikor eljön egy férfi(most nem vesszük figyelembe az egyén mentális problémáit) életében is az a pillanat,amikor ráébred arra, hogy ő valamiben több, vagy csak több akar lenni másoknál. ezt a pillanatot sikerült megörökíteni ezen a természetfilmen, amint jól…..
nekem is kell ilyen hang :) ..
FOxy és eloleny blogja achkhckmed 2007.11.07 20:37:00
tessék megnézni,kuvajó :)..
olvasgattam mostanság a nepitelet.hu oldalt, onnan rakok be pár érdekesebb leirást, amiket nem tudtam mire vélni... most biztos utálni fognak sokan, legalábbis a 7 blogolvasóból,mert remélem van annyi, legalább 5en :) de nembaj... sosem szerettem a suzukit, mostse fogom,tessék utálni :D…..
        ..
igen,ők még nincsenek 18 évesek, de már megmutatják milyük van. vajon 5év múlva milyen képeket fognak magukról mutogatni a tinipicsák? Tessék kommentelni :)   17 15…..
"látod? akkor a karom,mint az ő lába" bálkirálynő csáki niki akcióban(korábbi iwiw post) miss röfi igenis jár bulizni!   amikor fülig ér a szájuk moby dick a 16:9-es csaj majmok bolygója  ..
  Xavér Jr. M.O.görz     tanyasi bojz "én és a kicsöcsém"     shy gájz sárga partyördög     ki a legmelegebb a képen? ;) "ez az ujjam ma már járt máshol is, ugye baby?" :)        ..
  aki tudja ki a pirosruhás, jelezze :)info #1 by GTommi: Renátaa becsületes megtaláló GTommi :) iwiw szemesnek áll a világ :P igényes emberek, igényes ruhában járnak dől a torony   a legjobb csaj a buliban ;) márió, harmónika nélkül..
kis kiegészítésként az egyik kislányhoz,mégpedig hozzá: ..
FOxy és eloleny blogja mesék 2007 2007.08.22 13:54:00
       ..
a mai kilences az iwiwről,azonos életcélú lánykákkal :P       ha…..
voltam,láttam,fotóztam,megmutattam... ;) (klikk a képre) ..
hozzávalók: egy 6200cm3-es motor(igaz hogy 63 a neve, de akkor is csak 6208cm3:), mindez V8-as alakzatba elrendezve, egy 7sebességes G-Tronic váltóhoz kapcsolva, ami a hátsó kerekeken át kergeti a 481lovacskát az aszfaltra. végeredmény: ..