Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buldi53

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
De utálom csinálni ezeket... De kötelességemnek érzem  ..
buldi53 2010.09.11 23:11:54
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
buldi53 2009.12.04 15:57:37
@Mark575: nem nem csak te vagy az egyetlen
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..