Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rice up

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
rice up 2019.08.23 18:14:12
@Kritikus Intrikus: a borgyogyasz is 6 evig tanul az egyetemen, just sayin'

ja es tan pont azert valasztjak ezt a szakiranyt nok, mert a tobbihez kepest viszonylag rugalmas munkaidot jelent, ami abban az esetben, ha gyereket akar az ember, nem hatrany. de ugye itt tartunk, legyel baleseti sebesz is de csodaanya is, meg edz is h kinezz valahogy. meselj meg.

egy orvostanhallgato.
rice up 2019.08.24 00:12:02
@Kritikus Intrikus: en gyerekorvos leszek valoszinuleg. meg a surgossegi vonz, de ugy vagyok vele, surgire meg gyerekorvoskent is kerulhetek, forditva nem igazan. plusz igen, arra is gondolok, hogy ha 5 év kórházban pörgés után gyereket akarok, elmehetek házi gyerekorvosnak, es nem az lesz h soha nem leszek ott a gyerek iskolai előadásán mert ügyelek, stb stb.

de baromira irrital mikor ilyen lenezoen beszelnek egyes szakiranyokrol, csak mert nem sebesz vagy epp anesztes/mentos valaki. vagy csak siman, mert nő, es a karrier mellett esetleg egyeb dolgokat is számításba vesz a dontesekor.

ez a van sapka-nincs sapka. ha bufeszakot vegez es irodaban dolgozik kispenzer, akkor lowlife koromreszelgeto, ha karrierista akkor biztos feminaci, ha probal balanszot teremteni, akkor de miernem kuzd ugy mint a ferfiak.

ugyhogy hagyjuk a fhaszsagaidat, koszi.