Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hálátlan Csirkefogó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
Hálátlan Csirkefogó 2020.11.09 15:34:37
Mint tudjuk, a vállalati projektvezetők idejük jelentős részét, mások noszogatásával, ösztökélésével, projektvezetési szakkifejezéssel élve az úgynevezett baszogatással töltik. Szakmai sikerességük és elismertségük szempontjából a legkevésbé sem mindegy hát, hogy milyen szinten űzik ezt a…..
1918. A spartanburgi (Dél-Karolina, Egyesült Államok) Camp Wadsworth újoncai bajonettel gyakorlatoznak, lövészárok támadást..
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Hálátlan Csirkefogó 2020.03.21 12:15:13
@vuvuvu2: igen, és ő a brancs főideológusa. Mértéktelen patkányság itatja át ezt a szakmát, és ezen belül a brancsot. 68-ban azért volt létjogosultsága a mindent felforgatásnak, több, mint most, és akkor még nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőe, ez a mostani bagázs csak üres héj, hit és elkötelezettség nélkül. Meg a 68-as hippilányok azért elég szépek voltak :-)
Hálátlan Csirkefogó 2020.03.21 11:09:05
Hálátlan Csirkefogó 2020.03.21 12:12:22
@lengyeltomi: nem, nem szabad senkit sem megalázni. Viszont ezért nem akkor kell szólni, amikor már (politikailag) biztonságos, ha érted, mire gondolok, mert akkor összepolitikázódik az illető, illetve jelentéktelenségéről tesz újabb és újabb tanúbizonyságot. Persze, a csordaimmunitás még mindig ott van ...