Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Programozó leszek

50 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan itt a nyár vége, és már egyre kevésbé fenyeget az olvadás veszélye, azért egy témáról már régóta szerettem volna beszélni. Ez az izzadás, ami természetes biológiai folyamatként nemcsak nyáron jelentkezik, hanem az év minden napján. Az izzadással mondjuk nincs is semmi gond, hiszen egy…..
A magyar Neumann János az 1940-es években Amerikában kidolgozta a mai modern számítógépek alapelveit, melyet összefoglalóan Neumann-elveknek nevezünk. Ezek közé tartozott a kettes számrendszer használata, a teljesen elektronikus működés, a belső memória használata, a programok tárolása későbbi…..
Programozó leszek 2020.06.06 20:39:33
@Programozó leszek: Kétszer elküldöm, erre nem tudok írni. Slotgép = félkarú rabló, és nem a tárgya forgott rajta, hanem a tárcsa.
Programozó leszek 2020.06.07 11:14:59
@steery: Biztos gondolt, de hatalmas cégek vannak a programnyelvek mögött, és nekik ez hatalmas üzlet. Na nem az, hogy otthon programozol, hanem a vállalati ügyfeleknek nyújtott extra szolgáltatások.
Programozó leszek 2020.06.07 13:36:32
@fda:

"A programozási nyelvek között ekkor született meg 1990-ben a Python, 1995-ben a Ruby és szintén 1995-ben a Java. 1990-hez köthető a HTML jelölőnyelv, 1995-höz pedig a PHP szkriptnyelv. 1996-ban pedig kiadták a CSS stílusleíró nyelvet, hogy még teljesebb élményt kaphassanak az internetezők.

A fenti lista változatossága nem véletlen, hiszen ekkor már egymás mellett fejlődtek a sokszor teljesen eltérő céllal készült programnyelvek, legyen szó otthoni felhasználásra készült szoftverek, nagyvállalati rendszerek vagy webes alkalmazások fejlesztéséről."

jelölőnyelv
szkriptnyelv
stílusleíró nyelv

De már ez is sok, az összeállítás a nagyközönségnek készült, nekik teljesen felesleges ezeken rugózni. A Stackoverflow felméréséből láthatod, hogy miért lettek beemelve az általad említett nyelvek is.
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-10-resz-listener-hasznalata/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/sajat-penztermelo-projekt-5-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-9-resz-mvc-es-dao-az-afa-modulon-keresztul/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-8-resz-ertesito-ablakok/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-7-resz-orderdetailsdialog-problemak/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/par-hasznos-aprosag-java-programozashoz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/most-alakul-ki-a-vegleges-terv/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-6-resz-modifydeletedialog/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-5-resz-sql-date-atalakitasa-localdate-ra/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-4-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-3-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-2-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-sajat-szoftver-keszitese-1-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/sajat-penztermelo-projekt-4-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/hol-tartok-most-a-java-programozasban/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/sajat-penztermelo-projekt-3-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/java-programozo/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/sajat-penztermelo-projekt-2-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/programozo-kepzes-update/..
JAVA programozó leszek Facebook 2020.02.19 00:29:59
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/sajat-penztermelo-projekt-1-resz/..
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/lotto-projekt-2-resz-tartalom/..