Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chemotox

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, minden Jimmy-szimpatizáns megnyugodhatott, mégiscsak a nyálas Henry volt Wakefield titkos fia+segítője. Ez a tudás szegény Trishen ugyan sokat már nem segített, utolsóelőtti feladványunk az ő ziháló haláltusája. Az eredeti verzió a Gasp, a mienket jövő héten megmondjuk.…..
chemotox 2009.12.10 21:22:07
Az epizód akár a nagysikerű "Bright Lights, Big City" című 1984-es Jay McInerney regény adaptációja is lehetne (a befejezést leszámítva), amit kivételesen az íróknak sikerült remekül beleilleszteni a forgatókönyve. A kék szűrők még nyomasztóbbá teszik az epizódot,…..
Egy kis komolyzenével nyitunk, elvégre NY a kultúra fellegvára is. Puccos estély, kaja pia ezerrel. Bepillantást nyerünk NY felső köreibe, akik mindig boldogok, mindig mosolyognak, de szar kerül a palacsintába. Egy nőt látunk hátulról, amint fél pár tűsarkúban biceg a parti felé,…..
New York - a város, amelyik sosem alszik. Nos, épp lemenőben nap, ami a kék szűrővel ellátott kamera miatt kissé hatásvadász elemnek tűnik, de máris jobban kedvelem, mint a franchise biznisz 2. szülöttjét, a Miami helyszínelőket. És akkor embert még nem is láttunk...   Mack…..
hogyvolt NCIS 4x21 – Bajtársak 2008.10.22 11:00:00
Éjszakai csendélettel nyitunk, néhány hajléktalan melegedik a tűz fényénél, ezek szerint máshol se épp a legjobb állapotok uralkodnak, azonban rögtön kiszúrunk egy fiatal fehér férfit, telefonnal a kezében. Ha most eltekintünk a ténytől, hogy biztosan valami illegális úton,…..
hogyvolt A Kaméleon 1x17 - Keys 2008.10.11 10:00:00
Ez az epizód számomra 'Best of Miss Parker' alcímen fut, a története pedig igencsak felrúgja a sorozatban szerencsére amúgy is nehezen megfogható sablonokat. Kicsit flashbackes, de azért valóban röpködnek itt mindenféle kulcsok. Lássuk:Dél-Florida, Miss egy alligátorfarmon…..
hogyvolt NCIS 4x17 – Csontvázak 2008.09.24 11:00:00
Egy katonai temetésen nyitunk, és bravúros nyomozótechnikával arra is rájövünk, hogy egy tengerésztisztet temethetnek, tekintve, hogy milyen egyenruhában posztol a díszőrség a sortűznél. Vagy mondjuk az is segíthet, hogy milyen sorozatot nézzük. Közben a temetkezési vállalkozó…..
Klasszikusnak mondható az indítás, sötét háttérben repül egy féldolláros érme. A következő képen már egy napfényes fémhulladék-telepen mesél egy ember Sydneynek és Miss Parkernek egy tudósról, akinek elege lett az utazásokból, és egy hónapig lakott itt. Egyszer 14 órán…..