Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biju

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
biju 2012.03.05 21:21:00
bigyoshop.hu/?q=products/show/kreta-kavesbogre
ez a kedvenc:) mert szépeket tudok rá rajzolni reggelente
 Tetszik ez a szép kis karkötő?  Akkor olvasd el, mit kell tenned, hogy részt vehess a nyereményjátékban:Mit kell tenned, hogy megnyerhesd a Thomas Sabo szépséges narancs karkötőjét?  -Oszd meg az Ékszermánia oldalt a Facebookon-Kommenteld EZT a bejegyzést…..
...nem mindenki szeret búcsúzkodni, hát én sem..olyan tehetelen nyugtalanság csücsül a lelkemen, h mit mondjak?...általában bízom abban, h azért elég h a mosolyom elég útravaló mindnekinek:)mindenesetre elgondolkodtam azon h mi lenne az, ha utoljára kellene mondanom neketek…..
biju 2008.11.19 20:09:23
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..
mazsolázás jelentem! 2008.08.24 22:41:00
...jelentem,csak elutaztam, nem nyelt el a föld, nem váltam kámforrá, és az istennek sem sikerült eltűnnöm...vagy előrepörgetni az időt...itt vagyok, a jelenben...és nem egy év múlva...ahogy sodródott eddigi életem fonala, valahogy törvényszerűvé vált, hogy bármi is legyen a…..
Amit mindig is tudni akartál a punkokról, de sose merted megkérdezni, mert féltél, hogy a tüskés hajuk kiszúrhatja a szemedet. A punk eredete A szó arámi eredetű. Az ősi mezopotámiai halászok kemény tüskékbe szárították a hajukat, és fejjel előre ugrottak a folyóba,…..