Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulla

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bernie Ecclestone mesterséges esős versenyének ötlete sokaknál kiverte a biztosítékot, annak ellenére, hogy az évek alatt már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a brit milliárdostól nem állnak távol a bizarr kijelentések, avagy a meghökkentő ötletelések.Persze szó nincs arról, hogy a…..
Azzal kapcsolatban nem voltak illúzióim, hogy a HVG stábja merre húz. Viszont eddig többé-kevésbé megtartották a tisztes távolságot az MSZP-től és a miniszterelnöktől. Mostani cikkükben viszont valami égbekiáltó förmedvényt hoztak össze, nem egyszer mosolyt fakasztva az arcomra…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..