Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékrefestetthaj

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
India-Nepál Shopping 2008.08.11 19:23:00
Zsuzsa reggel kijelentette, hogy eljott szamara a fuggetlenseg napja, es ma ki se akarja tenni az utcankbol a labat, csak shoppingolni akar es egyetlen Buddha- es Shivafejet se kivan latni. Vegulis nekem is volt nemi lemaradasom a vasarlasok teren, ugyhogy en tenyleg shoppingoltam, a Zsuzsa pedig jo…..
India-Nepál Kathmandu, Patan 2008.08.07 17:54:00
A tegnapi es a mai nap bamulassal telt. It Durbar sqarenek hivjak a palotak es templomok teret, amiket tobb szaz eve epitetek. Vannak koztuk 13. es 14. szazadi epuletek. Rettenetes, hogy a forgalamt beengedik Kathmanduban, es mindent telefujnak az autok es motorok, na meg nyugodtan nezelodni se…..
Jol teltek a napok Varanasiban leszamitva a hullaegetonel levo szallasunk levegojet. Egyszer erdekes volt itt lakni, mivel a tetorol premier planban lattuk a halottegetes osszes fazisat, es nem jottek oda, hogy tilos fotozni meg filmezni, ill. sok penzert lehet, es nem magyaraztak minden okorseget a…..
India-Nepál Varanasi 2008.08.01 19:17:00
Ma reggel jo sokaig aludtunk a fustben. A legkondi, ami nem nagyon hatekony hutesugyileg, rendesen fujta be a hullaegetotol a fustot, ugyhogy reggelre tele volt a hajunk-borunk nagymamakkal es nagypapakkal. Az elektromos krema is nyomta a fustot, nagyuzem van. Mindenunk budos kisse, de egett hus- es…..
India-Nepál Agra 2008.07.28 19:01:00
A ma reggel bosszankodassal kezdodott. Levente elszidta Indiat az idojarasaval es a sok hazudos rossz arcu paraszttal egyutt (o nem egeszen igy mondta, de talan igy szalonkepes). Eppen kezdtem magam felhuzni ezen, mikor kiderult, hogy a bosszusagra nagyobb ok van. Konkretan a mi, leginkabb az en…..
India-Nepál Leh, indulas Manaliba 2008.07.21 15:57:00
Utolso napunkat toltjuk Lehben. Nagyon jopofa kisvaros, amit vegre meg is tudtunk alaposan nezni, mert ma kivetelesen nem utaztunk el valahova jeeppel. Fura is volt, hogy nem zotykolodunk egesz allo nap, sot semmit se.Megneztuk egyutt a palotat, amit a Lhasa-i mintajara epitettek. Kivulrol eleg…..
Kicsit nem voltunk magunknal a bon vallasi ceremoniatol. Az egeszet a kis templomocska belsejeben vehettem fel, ahova a fust is beszallt, ugyhogy mar csak ezert sem nagyon kaptam levegot utana, nemcsak az elmeny+5500 meter magassag miatt. Leventevel eloszor kicsit masztunk is a Kardung La hagonal…..
India-Nepál Leh 2008.07.15 17:43:00
Sulyos viszontagsagok kozepette megerkeztunk vegre Lehbe. Az ugy volt, hogy vettunk csillioert jegyet egy jeepre egy maffiozotol, aki 50-szer elmondta, hogy mienk a jeepne a kozepso sor es hogy milyen kenyelmes lesz, nem fogunk a hegyen aludni, mert egyhuzamban megyunk es igy kimarad a horror satras…..
India-Nepál Manali 2008.07.12 19:54:00
Ezuton koszonom a kommenteket :)Ma Manaliba erkeztunk. Holnap remelem lesznek fotok is. Kb. 9 orat utaztunk egy ordinary busszal, ami ugy nezett ki, mint egy csirkeszallito es az uri kozonseg tancol rajta. Najlonszaris, igen szottyadt egyenek, a teton a csomagunk azott, viszont nem loptak el.Nagyon…..
India-Nepál Shimla 2008.07.11 16:51:00
 Az elso nap mar eleg sulyosan telt. Eloszor ugy nezett ki, hogy nem tudunk magunkkal mit kezdeni, de aztan ahogy az lenni szokott sikerult. A veletlen nagy rendezo. Elmentunk a Connaught placre es annyi gyogyszert vettunk, hogy nyithatunk egy kisebb patikat, aztan meg lodorogtunk ott es…..