Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budai Nagy Antal

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"... nem egyszerűen kijelöli az aktuális szelepet, de arról is gondoskodik, hogy az így levezetett harag az ő aktuális céljainak leginkább megfelelő személyekre irányuljon." Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha…..
Budai Nagy Antal 2020.08.04 11:24:06
@Tölgyes Péter: "az Unió 20 legszegényebb térségéből 7 nem Magyarországon lenne megtalálható"

Már a Habsburgok is gondoskodtak ( a galíciánerek beözönlése mellett), hogy a milliós cigányság ne az ő hagyományos területeik alatt ketyegjenek...
Budai Nagy Antal 2020.08.04 11:40:05
@Tölgyes Péter: " Akkor miért biztos, hogy aki más véleményen van, az idegenszívű és magyargyűlölő? "

Mert ha konkrét példákat hoznál, neveket , eseteket stb., akkor percek alatt kiderülne nagy biztonsággal hogy az illető egy idegenszívű magyargyűlölő...

Vannak még persze a csalódott bukott lúzerek is, a Bod Péter Ákosokról a Mellár Tamáson át Jeszenszky Gézáig...
de valljuk be, ezek kaffogása csak a háttérzaj a főkórus mellet.

Nekem például már attól jobb (a kedvem), mikor azt látom hogy agyonvert ballibák őrjöngenek változatlanul minden hullámhosszon..:P

Nem titok , az Orbánék kormányzásából, ha semmi mást jót sem csináltak volna( de, csináltak bőven, az államháztartás látványos rendbetételétől kezdve a kettős állampolgárságig) , szóval ha más jót nem is csináltak volna nekem már egyvalami megérte: az hogy nem "ezek" vannak hatalmon..Hogy nem a strigák és honkupecek, nem az apró antall pereputtyok, nem a kókák, demszkik, mesterháziak, nem mszp-szdsz ormányoz.
Hanem hogy azt látom/láthatom amint az agyonvert ballibák,a szellemi homlesszek óbégatnak, ajvékolnak naponta mindenfelől , minden hullámhosszon.
Ez nekem már megérte, ugyanis számomra egyszerűen PRICELESS.( megfizethetetlen)

A magam részéről egy csomó mindent kifogásolok, nyíltan is kritizálok a jelenlegi kormányzásból, például azonnal törölném a Várba költözést vagy a Sorsok Házát...

De. De ezt nem jelenti azt hogy bármi olyan mögé beállnék ami anarchiát, káoszt, extrém esetben kijevi polgárháborús állapotokat hozna, mindezt csak azért hogy azok akik hagyományosan mindig és mindent elkúrtak, valahogy újra a húsosfazékhoz közelítsenek.
Mert szépek a lózungok. De tegyük a kezünkre a szívünket: erről szól az egész.A valóság az hogy az agyonvert bal-és/vagy libák bárhogy, bármilyen eszközzel Orbánt szeretnének buktatni. Mindegy hogy kivel, simicskával, zazriveczel, sorossal, bárhogy és bárkivel.Ezért egy új Ukrajnáról és akár polgárháborúról/forradalomról álmodoznak.
Hogy aztán ők ugyanott, ugyanazt folytathassák mint a rendszerváltás előtt, vagy után, immár "demokratikusan".
Szörényi és Bródy elhíresült demeterszilárdos képét követően -- amelyet sokan, e sorok írója is, csalódással vegyes viszolygással fogadott -- most a Válasz Online jelentetett meg velük egy "tisztázó" interjút, amely azonban csak még szomorúbbá tette a képet. Bródy szerint -- nem fogok sokat…..
Budai Nagy Antal 2020.07.07 11:42:52
Térdeimet csapkodva olvasom a hozzászólásokat, amelyek az eddigi erkölcsi fároszok porba hullását siratják...:P

Hadd idézzem fel csupán a Hungaroton 1995-ös, MSZP-SZDSZ általi privatizációját.
A zsűri a Polygram multinacionális cég 600 millió forintos pályázatát - mondván, nem tett eleget a feltételeknek - kizárta a versenyből, és a "kevesebb pénz, de biztosabb, hazai kéz" elve alapján, illetve ugyanabból a megfontolásból, ami korábban az EMI kikosarazásához vezetett, a másik pályázót, a 250 milliót ígérő Magyar Művészek Konzorciumát nyilvánította győztesnek.

Sorolnám a "magyar konzorcium" tagjait:
Lantos István, Szabadi Vilmos, Polgár László, Sebő Ferenc, Koncz Zsuzsa, Bródy János, Kóbor János, Presser Gábor, Hollós Máté - aki akkor már jó ideje a Classic élén állt -, valamint a Gemini egykori gitárosa, Várszegi Gábor, a Fotex-vezér, aki a tőke jelentős részét szolgáltatta.(avagy Marxtól a Fotexig).

Már a pályázat eredményhirdetésekor tudni lehetett, hogy a Hungaroton gyakorlatilag a Fotex kezébe került. Cserébe, hogy Várszegi Gábor a saját vagyonából kölcsönözte a privatizációs vételár döntő részét, a művészek pedig szépen átjátszották , pardon két év múltán átengedték részvényeik zömét a Fotexnek.

És így jutott a felbecsülhetetlen Hungaroton archívum az ebek harmincadjára, as "magyar művészek" közreműködésével, gombokért.

Az erkölcsi fároszok, muhaha....
Elfogadhatatlan nekem mint adófizető polgárnak, aki az ellenzéket is finanszírozza, az a minősíthetetlen teljesítmény, amit a politikai térfélnek ez a fele nyújt. Olcsó kifogás erre a teljesítményre, hogy "de hát az ellenzéknek se (elég) pénze, médiája (sic!), se intézményes jogkörei, a rezsim…..
Budai Nagy Antal 2020.06.23 09:59:07
"olcsó az ellenzék,"

Olcsó?
Valójában 2040-ig is fizetheti az ország a ténykedésüket:
g7.hu/kozelet/20190723/negy-szerzodessel-annyit-dobott-ki-az-allam-mint-a-nyugdijpenztari-vagyon/

És hol van még a brüsszeli és egyéb hazaárulásokkal okozott kár.
Felmérhetetlen mibe került és kerül az országnak ez a libsibolsi bagázs.
Budai Nagy Antal 2020.06.23 10:03:55
@Laptop7712: "Semmi nincs kibeszélve, főleg az nincs, hogy milyen demokrácia kell a magyarnak itt 30 éve. "

Hát olyan biztos nem,amiben apró antall zabrált villájából irányítják a "demokráciát".

A ballibák kijátszották utolsó kártyájukat is,az operettnáci tagozatukkal.
És most?
Budai Nagy Antal 2020.06.23 16:28:49
@nyerafidesz: "Nem a választók a hülyék, a választék
silány. "

Pedig ki nem látná szívesen az ilyeneket kormányon?
www.youtube.com/watch?v=TCQK_yxYO9A

Vagy Ágica önkéntes felkenődése az smafu?
24.hu/belfold/2018/12/17/kunhalmi-agnes-serules-video-mtva/

De napestig sorolhatnám az utóbbi évek lebőgéseit...
A Momentum elnöksége csaknem teljesen kicserélődött a hétvégén. Kikerült belőle pl. a fideszes csatornafirkászok által sokat támadott Donáth Anna, viszont bekerült Körömi Attila, ami minimum érdekes fejlemény. A hosszú fideszes múlttal rendelkező, majd (2004 és 2006 között) jobbikos, de minden…..
Budai Nagy Antal 2020.06.09 18:54:08
magyarnemzet.hu/archivum/velemeny-archivum/polgari-tarsadalom-vagy-kadar-rendszer-3891293/

körömi mint fideszes? Igen, az is volt, 2004-ig. Aztán kilépett és "független jobbikosként" ott köpködött ahol tudott.
A fenti cikkben pl. simicskánál.

De volt az már minden, csak akasztott ember nem(pedig talán csak annak lett volna érdemes).
Volt szedszes is például. Innen hogy most momentumos("az új falka") inkább törvényszerű.
Először is ez nem a nacionalista megítélését jelenti. Bár a konzervatizmus és a nacionalizmus némi átfedésben van a nyugati világban (a miértbe most nem megyek bele), csaknem teljesen fedik egymást a magyar szóhasználatban; mondhatni, az erősen hiányos polgári fejlődésünk és az etnicizmus…..
Budai Nagy Antal 2020.03.17 10:34:23
@bóvli ország jobban teljesít: "orbán a falusi hatosztályos prolit kiemelte, megtette saját strómanjának, ráíratott több száz céget, földbirtokos arisztokratát, cégbirodalmi mágnást, bankvezért, befektetési gurut csinált belőle, mindezt pár év alatt. "

Hál' Istennek...
Hogy az szdsz-es székely gábor pl. már nem a Szerencsejáték vezére.
Ahogyan a boldvai, veress, gráf,leisztinger,kapolyi gyurcsány eftársak hogy csak a legkírivóbb ballib milliárdosokat említsük.
Az Altus Luxemburg is járulhatna valamivel az off-shore-ból.
Igaz, Puch utalt egy milliárdot haza Bécsből a Népszagára, de aztán átpasszolta Leisztingernek.
Most bezzeg nem kell a "piac" amit korábban állandóan hangoztattak a ballibák, most az állami pénz kéne.

Ami pedig a két fajta kormányzás között az un. "rendszerváltás" óta eltelt 24 év alatt a két fajta (ballib és jobboldali) igazgatás között kimutathatóak a lényegi különbségek.

Éspedig az hogy míg a 8(+4) év ballibák kormányzása alatt mindig "suchmannositottak", eladtak szinte mindent, MOL-tól párnagázig,MÁV Cargo-tól Postabankig, Posta székháztól az Airportig (de még a Malévot is egy abramovicsnak, áldassák érte a neve), a befolyt pénz is eltűnt(ahogy a többi is) , az államadósság is az egekbe emelkedett noch dazu az ország mégis a tönk szélére került, amit már egy Lehmann Brothers bedőlés is elfújt......aztán jöhetett az államcsőd előtt a magasságos IMF hitel....

ehhez képest viszont Orbánék visszavásárolják az elkotyavetyélt állami tulajdont és még jut is pénz bér- és nyugdíjemelésekre, fejlesztésekre.
Ha zongorázni tudnám a különbséget, én volnék Chopin, Mallorcán..

Olyanok ezek az érdekes "igazgatási" különbségek, mint a Magyar Nemzeti Banknál, ahol egy simor-karvalits-király júlia trojka "harcolt" évekig 7%-os alapkamattal a 3%-os inflációéért(nekik valahogy soha nem jött össze.)
Ahogy eltakarodtak, láss csodát: infláció is 30 éve nem látott alacsony szintre zuhant, no meg az alapkamat is..És kiderült hogy velük együtt eltűnt 206 milliárd forintos , általuk a 2014-es évre tervezett(!) MNB veszteség is, amit 2015-ben naná hogy az állami költségvetésnek kellett volna pótolnia, mégpedig kötelezően...

A titok a lopások természetében rejtőzik.Mert abban nincs vita hogy mindkét oldal (és holdudvara) lop (csal, hazudik.)

Csakhogy míg Orbánék ezt házon(illetve:hazán) belülre művelik...
addig a másik(sötét) oldal komprádorai nem elégszenek meg azzal hogy a saját zsebeiket megtömködik...
hanem még a külföldi maffiákat is etetniük kell.
Így jutott alattuk Magyarországon szinte minden a külföldi ebek harmincadjára.

Tehát amíg a Fidesz és holdudvara éhségét és lopásait még képes elviselni az ország...utóbbiakét már nem, ezekbe rendre tönkrement.
2002 előtt azzal uszítottak ballibáék hogy a Fidesz lop és " Magyarország többet érdemel" meg " több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak".
Bejött, valahogy nyertek. És? Mi következett? Kiszórták az ablakon a pénzt oszt két év múlva már fuccsban volt az ország(lásd öszödi beszédet) ami aztán nyílegyenesen tartott letolt gatyával a 2008-as válságba.

Oligarchák? Simicska ma már ballibsi bezzegember, Leisztinger, Várszegi , Kapolyi, Zwack szinte említésre sem méltók.
Mészárost kell anyázni naponta, miközben a TOP 100 gazdagja közül 80% ballibsi aki az mszp-szdsz ormányok alatt hízott szép kövérre.

És a ballibák elvárnák hogy a népek hátukon vigyék őket vissza a hatalomba, és hozzuk vissza böszmét/böszménét valamint az újszdsz momentumát...
Budai Nagy Antal 2020.03.17 09:56:21
@samot: "A mai Der Standardban nincs semmi Lendvai cikk most néztem!"

www.derstandard.at/story/2000115804481/leadership-in-der-corona-krise
Magyarországon a jórészt kimaradt polgári fejlődés, illetve a vidéki zsidóság elpusztításával, a németek kitelepítésével és a bolsevizmussal a vékony polgári réteget (és mentalitást is) megsemmisítő politika miatt összetorlódott és egymásba épült a posztfeudális, személyiségi függőségen…..
Budai Nagy Antal 2020.03.03 10:49:08
@Boycie:

A cionista Baruch Levy levele Karl Marx elvtárshoz :

"A zsidó nép egészében lesz a saját maga messiása. A világuralmat úgy fogja megszerezni, hogy a többi népfajokat megsemmisíti, a határok eltűnnek és a monarchia is, megszűnik létezni, -- amely mindig az egyéni jogokat tartotta szem előtt. A világ-köztársaságban mindenütt majd a zsidók élvezik az állampolgárságot.
Ebben az új világrendben, a világban szétszórt Izrael gyermekei lesznek a vezetők, -- a közvélemény minden ellenvetése nélkül. Persze, ez főleg akkor sikerül majd, amikor a munkásosztály az irányításuk alá kerül.
A világköztársaságot alakító különböző népek kormányai, -- a proletáriátus győzelmével, -- minden nehézség nélkül a zsidók kezébe kerülnek. És akkor, a zsidó vezetők megszüntetik a magántulajdont, ugyanakkor mindenütt hasznosítják az állam erőforrásait. Így teljesedik be majd a Talmud, amely szerint a Messiás-idő akkor jön el, amikor már zsidók kezében lesz a világ összes vagyona és kincse."
-- La Revue de Paris, 1928. 06. 01. (574. old.)
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
Kevés dolog jellemzi olyan jól Magyarország szomorú állapotát, mint hogy olyan ember játszhatja el benne a haza bölcsének szerepét, mint Kövér. Nem beszélve most arról a pályaívről, amelyet ez az ember a rendszerváltás előtti időszaktól máig befutott Beavis-ével, Orbánnal kart karba öltve, amelynek…..
Budai Nagy Antal 2019.12.23 19:21:58
Kövér diagnózisa tűpontos volt.

Nem véletlen hogy érdemi ellenérv az állításaival szemben nincs,hiszen ki merne arra vállakozni például hogy bebizonyítsa azt hogy hadházi meg tordai nem a demokrácia salakjai?
Vagy karigeri és bandája-lásd még kultúrhelyettesének mai szeretetét- nem emlékeztet immár naponta egy friss birtokát látványosan körbepisilő kutya tobzódására?

Vagy ezzel ki tud vitába szállni?

"Most érett be a társadalom egy jelentős részében az ellenzék által kilenc éve folytatott háborús hisztériakeltés gyümölcse. Ugyanakkor ez nem újdonság. A nyilasokat és a kommunistákat 1944–45-ben is a gyűlölet, az irigység, a frusztráció és a gondolattalanság kötötte össze. Ezért nem okozott a kisnyilasoknak problémát belépni Rákosiék pártjába. Az egyébként jelentős részben zsidó származású kommunista vezetőknek pedig, akiknek a hitsorsosait a nyilasok belelőtték a Dunába, miközben akkor is bőszen fasisztázták a kiépítendő diktatúrájuk legfőbb ellenfeleinek tekintett polgári politikusokat – köztük például a napokban Teremtőjéhez megtért volt kisgazdapárti képviselőtársunkat, Horváth Jánost is –, azonközben nem jelentett gondot befogadni a náci gyilkosokat”

Kövér egy tükörképet tartott.Egy tükörtől pedig sok mindent lehet elvárni, no de kozmetikai tanácsadást azért mégsem.
Talán a moslékkoalíció tagjainak másként kellene viselkedniük, ha már ennyire zavarja őket Kövér és mások megjegyzései.
Budai Nagy Antal 2019.12.23 20:11:33
@Khonsu:

Ezen és még sok mindenen már rég túvagyunk.
Ahogyan Borkai pucér fenekén, Witinghoff masszázsán vagy Gréczy 'onania vincit amor' performanszán is.

Valamikor Bácsfi Diana karlendítésétől zengett és rettegett a komplett balliberalizmus, itthon és nyugaton.
Ma mér a zsidólistázó Gyöngyösi Márton brüsszelita emberünk, nagykoalícióban az apró ivadékokkal.
Budai Nagy Antal 2019.12.23 21:13:30
@alterego00002:

2002. március 23-án a békéscsabai Ifjúsági Házban hangzott el a budapesti olimpia ötlete kapcsán Kövér László híres „köteles beszéde”. A beszédről később Kövér is elismerte, hogy – számos egyéb hiba mellett – ez is hozzájárulhatott a 2002-es vereséghez.

Később, 2006-ban maga Gyurcsány Ferenc vallotta be büszkén Debreczeni József Az új miniszterelnök című könyvében, hogy az ő stábjuk kerekített a „nem agresszív, nem fenyegető” beszédből „egy kis rossz szándékkal” rendkívül sikeres lejárató akciót.

A fő cél a Fidesz legyőzése volt a választásokon, a Kövér László elleni karaktergyilkosságon keresztül.

Mindkettő sikerült.

„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.”

Gyurcsány szavai Debreczeni József: Az új miniszterelnök c. könyvében.

És? Mi lett utána?Egy rekordgyorsasággal szétvert ország, egy D209 megpuccsolása, csődbe vitt ország, hazug pénzügyminisztérium, egykori üzlettárssal elfoglalt titkosszolgálat és kancellária, pszichiáter mint külügyminiszter, kirúgott és bukott pénzügyminiszter mint "államreform" felelős...
hogy a gyurcsányi "víziók" fejleményeit foglaljam össze...végül IMF hitel és abgang.

Megérte?
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..