Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerzson

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 13-án délután már nyilvánvalóvá vált, hogy az első, lelkesedésből összerakott Főzdefeszt eresztékei recsegnek-ropognak és, ha nem teszünk valamit, akkor másnapra elsüllyed az érdeklődők súlya alatt. Az egyik gond az volt, hogy látszott, hogy nem lesz elég a sör. Ekkor…..
Felborult a kutyuli és nem sikerül neki lábraállni. MommoHD - Felborult a kutyuli..
gerzson 2010.09.09 15:38:26
Esküszöm, hogy a Homár nem alakul át backdoorügyi közlönnyé, de a papír, amit Majomláda házában kitettek, ellenállhatatlan. A tréfa tárgya a közös képviselő kiborulása. Emberünk képtelen volt elviselni, hogy egy dilinyós lakó zaklatja, így válaszlépésre szánta el magát,…..
Kellene valami olyan szabály, hogy közszolgálati és szolgáltató weblapokat kötelezően használhatóra kell megcsinálni. És kellene egy olyan megoldás, amivel ez ellenőrizhető is. Sokat segítene ez abban, hogy olyan használhatatlan förmedvények, mint a Szegedi Közlekedési…..
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
gerzson 2010.08.01 08:17:03
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
Mai kedvenceink ezek az egyszerű, de mégis nagyon szép laptop táskák, amelyeket az amszterdam-i cég, a Travelteq készített. Jelenleg négy színben kaphatóak, de hamarosan újabb változatok is megjelennek majd belőlük.Nektek hogy tetszenek?..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
Divatmotoros Dm dobolni tanul #10. 2010.01.05 20:33:00
A tempó növelése lassan, de biztosan elkezdett alakulni. Eredmény még csak kevés van, de legalább azokon a tempókon, amiken eddig szenvedtem, most már viszonylag magabiztosan mennek a paradiddle-k (ez most 108-110 BPM tizenhatodos ütésekkel). Az egyszerű váltottkezes JBJB pedig 120…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
gerzson 2009.12.11 15:31:17
"Testvérek jóban, rosszban, kézenfogva! Illetve mancson"- írta Viklix a patkánykölykökről...
Divatmotoros Sose tudtam még... 2009.11.23 16:46:00
november 23-án, hogy hol fogok szilveszterezni. Nem úgy idén... :) Aztán ha jó a buli, elsején áttaxizunk a Gödörbe egy Varázszenére... :)))Egyedül ez a DJ Gerzson gyanús... :)..
gerzson 2009.11.24 10:52:23
Ha valaki idén februárban azt mondja nekem, hogy novemberben erre képes leszek, akkor teljes meggyőződéssel kiröhögtem volna. Erre tessék, mára "meguntam félni, kockacukor".Nem tökéletes, tele van még hibákkal de én doboltam ezt itt:Guitar Hero-n talán úgy 85-90% 60%-ra…..
gerzson 2009.11.16 09:46:18
A mai dobórán - hosszas kottázási előkészületek után - fantasztikus áttörés következett be. Eljátszottam életem első rock számát*, elejétől a végéig.*: a dal eredeti tempóját kábé megfelezve, a 132 BPM helyett mintegy 60 BPM-el, sok hibával, de…..
Lehet, hogy nyilvánvalónak hangzik, hogy a méretet mindig helyesen kell megválasztanunk egy adott ruhadarabnál, de nagy részünk nem tudja, hogy hogyan is kell ezt megtenni. A lényeg, hogy amikor felveszünk egy ruhát, akkor ne legyen túl bő, sem túl szűk - ez ismét nyilvánvalóan…..
Divatmotoros A gólyák támadása 2009.10.17 11:42:00
A "Megjelenés alkalomhoz illő öltözékben" felirat nem okozott törést az életünkben, elvégre mi két koncertre mentünk. A helyszín felé sétálva már kicsit elgondolkodtunk, mert estélyibe és szmokingba öltözött fiatalok vettek körül minket minden irányból. Felvettük…..
Elindultam Dunakility-be, sátor, hálózsák, egyebek a motorra kötve. A három dobozzal össztömegem kábé 400 kiló. Nyerges vontatók vigyázzatok, jövök!! Mármint először megyek, de előbb-utóbb remélem odaérek.Egy hétig kikapcsolt telefonnal, internet nélkül, sátorban.…..
Bejutas kerekparral a H-hidon sima ugy, se sor se mas gond sot a froccs is bejon velem iceteas flakonban, Oszapoval osszefutas majd Perezvonnal vip wc a teahazban kosz, nehany sms Kenguruval majd Csik zenekaron Ferenczi majd Lovasi Csillag vagy fecske aztan a Tankcsapdatol Fiuk…..
Divatmotoros Dm dobolni tanul #5 2009.07.31 09:48:00
Az elmúlt hónapban utolért az első hullámvölgy. Szerencsére még nem égtem ki művészileg, csak két apróság hátráltatta kicsit a tanulást. Egyrészt volt egy hét szabadság. Másrészt még előtte körüllengett a Gyula. Az ínhüvelygyula baljós árnya, ami minden…..
Veszprém ismét bizonyította, hogy különösen alkalmas helyszín egy fergeteges Quimby koncerthez. Az Utcazene fesztivál számtalan fellépője rengeteg embert vonzott, az egész város felbolydult méhkashoz hasonlított. Az Óváros téren és minden környező utcában vibrálva cikázó…..
gerzson 2009.07.20 13:52:22
Hihetetlenül inspiráló és fantasztikus érzés, ha a hazai dobosok egyik LEG-je azt mondja az embernek, hogy "zseniális". Gondolom Borlait a kiművelt olvasóközönségnek nem kell bemutatnom, ha jól tudom, az egyetlen magyar dobos, aki a drummerworld.com-on szerepel. Számtalan…..
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
Erre döbbentem rá ma éjjel, Székesfehérvártól nem messze. Történt ugyanis, hogy a napok óta tartó esőzést megunva kora délután motorkerékpárom nyergébe pattantam, hogy a gyorsulás-lassulás-kanyarodás fizikai hatásait élvezve görbítsem mosolyra a számat. A szokásos…..
gerzson 2009.06.29 10:09:27
Divatmotoros Dm dobolni tanul #4 2009.06.25 19:10:00
A gumilapon ütögetés meglehetősen unalmas, de elengedhetetlen része a tanulásnak. Marad is még jó darabig napirenden, mert hát a pontosság ugye alapkövetelmény, és vannak komoly hiányosságok. Persze négy hónap után mit várjon a tanuló, főleg, ha felnőtt fejjel veti magát a…..