Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sickofit_

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...   Ha esetleg nem…..
Sickofit_ 2019.08.06 13:56:21
@Christian Smith: ha mindig előre a jelzésükre vagy az engedélyükre vársz, várhatsz életed végéig, vagy ha mégis lesz valami akkor sohasem fognak határozott férfinak tekinteni. Lépni kell és érteni a visszajelzéseket. Mindenkinél máshol van a határ, más a sebesség.
Ez az, amit itt leginkább nem értenek meg a nagy szakértők, egységes szabályrendszert akarnak ráhúzni a világ összes nőjére, mert úgy biztos egyszerűbb a világ nekik vagy nem tudom.
Sickofit_ 2019.08.06 18:34:44
@Reactor: Azért ne erre akarjuk már fogni a férfiak nyomorát. Aligha létezik a valóságban olyan eset, ahol valakit bámulásért feljelentettek és megbüntettek. Ez amúgy is extrém eset, a hétköznapok nem így működnek. Bámulod, visszamosolyog->kávé. Bámulod, hányinger fejet vág -> inkább elfordulsz vagy odébb megy, ennyi. Ilyen szinten senki nem foglalkozik a "zaklatással"