Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaliforniai

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miként korábban beszámoltunk róla, a Hír24 értesülése szerint Németh Szilárd, Csepel  fideszes polgármestere, állítólagos rokonának, Sárossy Tibor faszobrásznak nyújtott 300 ezer forintos támogatást, közpénzből, Pácin község egykori polgármestere síremlékének…..
Ezen a héten a legnépszerűbb cikkeink a következők voltak: 1. Hazug, pöffeszkedő és pofátlan a csepeli Fidesz-sajtó 2. Liptai Claudia a csepeli polgármester emberével jött össze 3. Orbánnak Viktornak elege lett Németh…..
Örülünk, Vincent? Ráfázen 2014.01.07 21:52:42
A Raiffeisen Bank International AG osztrák igazgatósága egy reggel valami furcsa, ragacsos dolgot érzett a takarója alatt. Odanéztek — hát egy akkora véres, vigyorgó lófejet találtak az ágyukban, hogy ki kellett bontani a főbejáratot, hogy beférjen a vezérigazgatóság…..
Csodálatos jó hír kaptunk .... Miközben a polgári kormány a legmagasabb fokozatba kapcsolja az ádáz harcot a gaz táppénzesek ellen, addig a Föld másik felén nagyszerű események történtek. Nemrég írtunk arról, hogy Semjén min.helyettes úr napokat töltött Paraguayban, az…..
Kaliforniai 2011.05.13 17:27:21
Én azt hiszem hogy Gyárfás úr beszél itt "ótvar nagy hülyeségeket". Valószínüleg a Külügyminisztérium fizetett blogolója.

Érdemes megnézni mely országokkal van a szigeteknek diplomáciai kapcsolata.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_diplomatic_missions_in_Saint_Kitts_and_Nevis

Követsége van 4 országnak !!!... Kuba, Venezuela, Kina diktaturák és Brazil... és 14 másik országgal van kapcsolatuk...

Egyetlen egy sincs Közép-Európából, egyetlen sem a Visegrádi országok közül...

Ez egy diplomáciai missziónak álcázott nyaralás... a magyar ENSZ képviselőt ki kellene rúgni...persze soha nem tudta volna meg a magyar média, ha a St. Kitts nem jelenti...

A Gyárfás az Orbán kormánnyal együtt hülyének nézi az embereket... remélhetőleg nem sokáig..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Kedves Naplóm! 2007.02.01 06:30:00
Egyéves lett a Gyurcsány-blog. Boldog szülinapot. Vessünk számot. Vajon jó dolog-e, hogy a miniszterelnök blogol, és jól blogol-e a miniszterelnök? A miniszterelnöki blog önmagában se nem jó, se nem rossz. Még az sem, hogy Gyurcsány olykor hírértékű dolgokat jelent be…..
w Valami Amerika 2007.01.31 03:30:00
Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe. Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..