Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_iszkiri_

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eskate Boosted Cyberboard 2019.11.23 22:24:32
Két új kiegészítőt jelentett be a legnépszerűbb prémium gördeszkagyártó, a Boosted Boards...
Jó, nyilván nem :) Abszolút életveszélyes és minden felelősségérzettől mentes, viszont nagyon vicces.   I think you’d need more than firmware hacks to get this speed! from r/ElectricScooters..
Csődöt jelentett a Santa Cruz-i székhelyű Inboard elektromos gördeszka gyártó - tette közzé nyílt üzenetben a Ryan Evans, cég vezérigazgatója...
Fanciország is kialakította a saját szabályozását az elektromos rollerekre: elektromos rollert 12 éves kortól lehet használni járdán tilos rollerezni, kivéve ott, ahol ezt külön jelzéssel engedélyezik, de ebben az esetben is csak séta tempóban egy rolleren csak egy ember állhat, a…..
Eskate Bosszút állt a Lime 2019.11.03 21:15:51
Everyone's favorite clip from "Onewheel WRECKS" compilation on Youtube � from r/ElectricSkateboarding..
Eskate Új Lime rollerek 2019.10.28 07:04:00
Redditen posztolt egy hozzászóló pár képet és sok információt a Lime elektromos rollermegosztó új rolleréről. Az író egy, a Lime-mal szomszédos irodában dolgozik, ezért volt lehetősége közelebbről megnézni az újdonságot. A leírásból rengeteg részletre fény derül (tömeg, kialakítás, stb.), a…..
_iszkiri_ 2019.10.28 20:51:54
@Fotósképző:
"Szóval, akkor még könnyebben és még nagyobb sérüléseket lehet vele okozni az elöütött gyalogosokban, más járművekben. "

Ez tök érdekes felvetés, erről van adatod, hogy pl. Magyarországon hány roller vs gyalogos (vagy roller és bármi más) baleset történt? Vagy akárhol a világon.

Én magamtól azt gondolnám, hogy egy 25kg-os, tárcsafékes és teleszkópos roller sokkal biztonságosabb a felhasználó és a környezete számára is, mint egy 15kg-os fapados.

Illetve ha egy 80kg-os utast veszünk a 15kg-os illetve 25kg-os rollerrel, akkor annyira nem tűnik nekem nagy különbségnek a 95kg vs 105kg.
_iszkiri_ 2019.10.28 20:52:52
@CCnick: ez jó, nem volt meg :)
A kommentek különösen viccesek.
A sok Xiaomi, Segway, E-twow, stb. mellett egyre gyakrabban jön szembe a spanyol Cecotec Phoenix elektromos roller, teljes nevén: Cecotec Outsider E-Volution 8.5 Phoenix. A spanyol K+F-re és kínai gyártásra épülő cég rengeteg konyhai és háztartási terméket árul, úgyhogy tapasztalatlannak nem…..
Eskate Wowgo 3X 2019.09.13 23:00:45
Kezdetben volt a Boosted, aztán jött az Exway X1 Pro Riot, az Ownboard W2, és most már a negyedik nagy tömeggyártó dob piacra szíjhajtásos deszkát...
Két új elektromos rollert jelentett be a Kugoo. Kugoo ES2 Főbb jellemzők: 25km-es hatótáv, 25km/h-s sebesség, max. 100kg teherbírással 350W-os motor 3 sebességfokozattal súly: 16kg 8.5"-os kerekek, lyukakkal könnyített ill. rugalmasabbá tett tömör gumikkal; mély profilú…..
Új gördeszka márka jelentkezett be a piacra, pontosabban páros lábbal rúgta be ajtót...
Eskate Exway akció 2019.08.27 23:55:22
Szeptember 1-15. között akciósan lehet megvásárolni az Exway deszkákat: az Exway X1 Pro Riot $1099, adnak hozzá gyorstöltőt, kétfajta kerékrögzítőt, és ingyen szállítják házhoz (ez a szíjmeghajtásos kivitel; dkwan bemutatóját érdemes megnézni) az Exway X1 Pro $999, ehhez is adnak gyorstöltőt,…..
Az elmúlt 2-3 évben rengeteget fejlődött az elektromos gördeszkák piaca, mind minőségben, mind kínálatban. Kialakultak a kategóriák, a felszereltségek, alaptípusok, a vásárlók könnyen összehasonlíthatják a különböző gyártók termékeit és van már tapasztalat a hosszú távú ügyféltámogatással…..
_iszkiri_ 2019.08.24 22:43:31
@Eugene Horse: ha rákeresel mondjuk az eskate meetup képekre, akkor láthatod, mennyire az elhízottak játéka :)

Szerintem meg tök jó lenne, ha városban minél többen járnának elektromos rollerrel meg gördeszkával autó helyett.
A Boosted az egyik legnagyobb név az elektromos gördeszka gyártók között. Nem csoda, hogy amikor bejelentették, hogy elektromos roller készítésén dolgoznak, a témában érintettek (vloggerek, bloggerek, vásárlók) vágni kezdték a centimétert. A Boosted a honlapjukon jóideje csepegtette már az…..
Eskate Backfire G3 és Ranger X2 2019.08.10 23:31:13
 Redditre posztoltak egy képet az ezek szerint nemsokára érkező Backfire G3 sorozatról: Hátul felfordítva egy mini deszka is van (ilyen méretet jelenleg nem árul a Backfire, úgyhogy ez is újdonság lesz). Említést tesznek a threadben még egy Backfire mobil appról is. Egyelőre iOS-ra van csak, még…..
(Boosted) Rövid összefoglaló arról, hogy melyik gyártók elektromos gördeszkáit érdemes megnézni vásárlás előtt...